Află ce șanse ai să iei COVID în funcție de ziua în care te-ai născut!

Află ce șanse ai să iei COVID în funcție de ziua în care te-ai născut!
Pandemia de COVID a adus multă tristețe și răbdarea oamenilor e întinsă la maxim. Pentru a mai detensiona atmosfera, astrologii au alcătuit un horoscop amuzant, bazat pe caracteristicile dominante ale fiecărei zodii. Așadar, iată care sunt șansele să vă infectați cu SARS-CoV-19 în funcție de ziua în care v-ați născut!
Berbec – Depinde cu cine te bați, dar dacă te bați cu doctorii, ești ok, că nosocomialele noastre sunt mai puternice decât un amărât de coronavirus.
Taur – La cât / cum / ce mănânci tu, să zici mersi că nu te-au prins când mâncai liliacul ăla de la care a plecat toată pandemia.
Gemeni – Una din personalitățile tale sigur va vrea să iasă din carantină și sintagma ”vocile m-au obligat” este bună oricând.
Rac – Ai zero șanse să te îmbolnăvești, tu stăteai în casă și te ascundeai de lume de dinainte să fie șmecherie printre toți hipsterii.
Leu – Poate dacă ai tu chef să îl iei pe virus, cine e virus ăsta, al cui e, te știe el de undeva sau cum?
Fecioară – Tu ai inventat instrucțiunile alea cu spălatul pe mâini de 365 de ori PE ZI. MULȚUMIM MULT!
Balanță – Printre cele trei relații secrete, două concubinaje, patru aventuri și relația oficială, cineva sigur are coronavirus. Dar oare cine?
Scorpion – Faptul că știi ce sunt SARS, MERS și COVID-19 nu ne duce deloc la gândul că tu le-ai fabricat în laborator, ca să te răzbuni pe nu știu cine.
Săgetător – Lumea se confruntă acum cu un soi de răceală și s-ar putea să nu poți să pleci decât în Groenlanda, dar e ok, că era pe lista ta oricum. Plus că acolo nu a ajuns coronavirusul. Sau orice altceva.
Capricorn – Stai să vezi când se prind masele că urmează altele și mai nasoale, tu adună informațiile și așteaptă momentul bun să le dai vaccinul.
Vărsător – Ești în jocurile Diablo, Hell, Paladin nivel 78, nu te atinge nimic, ești invincibil.
Pești – Metoda patentată de tine cu gargară cu tărie pare eficientă.