Ce se află în casa Simonei Halep. Sportiva s-a asigurat că are tot ce-și dorește

Ce se află în casa Simonei Halep. Sportiva s-a asigurat că are tot ce-și dorește
Are o carieră de vis, dar și o familie care o face fericită și o casă ca în povești. Iată ce și-a amenajat Simona Halep.

Emblema sportului românesc, Simona Halep e cea mai fericită atunci când ajunge în superba ei casă, de pe malul lacului Snagov.

Ce se află în casa Simonei Halep. Sportiva s-a asigurat că are tot ce-și dorește

O casă nu e alcătuită doar din pereți și bârne, ci din dragoste și visuri. Așa a gândit și Simona Halep când și-a făcut o vilă care se întoarce după soare, aflată în apropierea Complexului de Pregătire de la Izvorani. În acel loc minunat, Simona Halep se încarcă cu energie și petrece cele mai frumoase momente alături de cei dragi, animalele sale preferate și prieteni.

Cameră specială unde se află trofeele

Dar locuința Simonei mai are două lucruri cu adevărat speciale. Toni Iuruc a ținut să o impresioneze pe soția sa și i-a amenajat o cameră specială, unde, spune ProSport, sunt așezate toate trofeele câștigate la turneele de tenis. „Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine.

E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe camere, dar aceasta este destul de încăpătoare”, a mărturisit Simona Halep în podcastul Match Point Canada, citat de ProSport.

Teren de tenis cu nocturnă

Și pentru că spațiul îi permite, Simona și-a făcut și un teren de tenis, cu nocturnă unde se antrenează atunci este acasă. Superba proprietate are deschidere spre lacul Snagov, așa că sportiva și soțul ei se bucură de un peisaj superb, o terasă și o piscină uriașă. Când timpul îi permite, Simona adoră să se joacă cu animalele de companie și să se plimbe pe lacul Snagov cu jetski-ul.

Nuntă de vis la Cazinoul din Sinaia

Potrivit informațiilor oferite de Playsport-Impact, cel mai important eveniment al acestui an, nunta Simonei Halep, va avea loc pe data de 13 noiembrie într-un loc cu totul și cu totul special, e vorba de Sala Oglinzii a Cazinoului din Sinaia. S-a aflat și care a fost suma plătită pentru închiriatul spațiului: în jur de 20.000 de euro.

Sursă foto: prosport