Ce se întâmplă cu conacul în care s-a filmat un celebru serial în anii ‘90. Priviți fotografiile!

Ce se întâmplă cu conacul în care s-a filmat un celebru serial în anii ‘90. Priviți fotografiile!
O veste încântătoare pentru fanii serialului The Fresh Prince of Bel-Air din ‘90: conacul în care s-au filmat cele șase sezoane de sitcom este acum disponibil pentru închirieri, pe renumita platformă airbnb.

The Fresh Prince of Bel-Air este un serial de american creat de Andy și Susan Borowitz, difuzat inițial pe NBC din 10 septembrie 1990 până în 20 mai 1996, apoi pe diferite posturi de televiziune din întreaga lume. Seria îl are în rol principal pe Will Smith ca o versiune fictivă a lui.

Acesta joacă rolului unui adolescent crescut „cu băieții din cartier”, dar inteligent, din vestul Philadelphiei. Acesta este trimis să se mute cu unchiul și mătușa sa bogată în conacul lor Bel Air după ce a fost implicat într-o altercație în orașul său natal. Stilul său de viață se confruntă adesea cu stilul de viață al rudelor sale din clasa superioară.

Fanii pot închiria conacul din serial

Will Smith (în vârstă de 51 de ani) și Jazzy Jeff  (în vârstă de 55 de ani) s-au reunit să sărbătorească cea de-a 30-a aniversare a serialului. Vedetele au pregătit o surpriză pentru fani și au pus la închiriat conacul prezentat în sitcom-ul de succes.

Proprietatea epică este disponibilă pe aplicația airbnb, o platformă online disponibilă în întreaga lume, de unde se pot închiria proprietăți. O aripă din conacul în care s-au realizat filmările The Fresh Prince of Bel-Air este disponibilă acum la prețul convenabil de 30 de dolari pe noapte.

Pentru a le dezvălui fanilor vestea uimitoare, Will Smith a postat pe contul Instagram o fotografie cu fostul său coleg de platou, Jazzy Jeff.

Duo-ul s-a pozat în fața proprietății de lux și Will a descris imaginea cu: „YOOOO !! Voi toți! credeți că ar trebui să închiriem casa @freshprince ?? Realizăm acest lucru alături de echipa de la @airbnb !! # FreshPrince30th”. 

Cinci sejururi Airbnb sunt disponibile pe 2 octombrie, 5 octombrie, 8 octombrie, 11 octombrie și 14 octombrie pentru o sumă uimitoare de 30 de dolari pe noapte.

Imaginile postate pe platforma airbnb din interiorul casei arată pur și simplu impresionant, având o sală de mese elegantă, împodobită cu pereți cu lambriuri din lemn și mobilier în stil tron.

Alte imagini făcute din locul respectiv prezintă piscina de lux înconjurată de șezlonguri, iar în unul din dormitoare prezintă pe un perete graffiti și un pat strălucitor.

Ediție aniversară a serialului

O ediție aniversară a serialului va fi înregistrată pe 10 septembrie și este programat să sosească pe serviciul de streaming HBO Max în jurul Zilei Recunoștinței, care anul acesta se sărbătorește pe 26 noiembrie.

Lui Smith i se vor alătura co-starurile Tatyana Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Joseph Marcell (Geoffrey), Daphne Maxwell Reid (Vivian Banks) și Alfonso Ribeiro (Carlton Banks), precum și DJ Jazzy Jeff. James Avery, care a jucat rolul unchiului Phil în The Fresh Prince Of Bel-Air, a murit în 2013.

Aceasta nu este prima serie clasică pentru care HBO Max a anunțat o reuniune specială.

Rochița de pandemie a lui Carmen Iohannis. Cum a evoluat ținuta școlară în garderoba Primei Doamne

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp