Ce se întâmplă cu divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă și la ce înțelegere vor sa ajungă

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă și la ce înțelegere vor sa ajungă
Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a surprins pe toată lumea, precum și scandalul ce a urmat. Disputele dintre cei doi au apărut în titlurile ziarelor și au devenit subiectul multor conversații din online.

Se pare că în ciuda neînțelegerilor dintre cei doi, artistul își dorește un divorț liniștit și pașnic. Cu toate că atunci când artistul a anunțat despărțirea de soția lui a menționat că se află în relații bune și că vor divorța amiabil, Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe. Ea a susținut că a fost agresată fizic și mai multe detalii uimitoare din viața lor de cuplu au ieșit la iveală.

Cine a fost infidel?

Pepe a fost acuzat de infidelitate, dar artistul  a depus la Tribunal dovezi prin care a încercat să ateste că tocmai soția lui ar avea o relație nepotrivită. Dat fiind că, la scurt timp după ce Raluca a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, s-a speculat că Pepe își dorește să se răzbune, iată că zvonurile nu se confirmă!

Se pare că, Pepe nu are de gând să se răzbune pe Raluca, dar nici nu acceptă umilința la care l-a supus soția lui. Apropiații celor doi susțin că, pentru Pepe, nu banii sunt importanți, ci fetițele, în cazul în care nu va reuși să cadă de acord cu Raluca în privința lor, artistul și soția lui urmând să tranșeze lucrurile la tribunal.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar, dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza”, au declarat apropiați ai cuplului, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Raluca nu mai vrea scandal

După ce amănunte intime din viața lor de cuplu au devenit publice, în urma ordinului de restricție cerut de Raluca, gest care l-a determinat pe Pepe să dezvăluie că soția lui ar putea avea o relație extraconjugală, părea că o să se iște un nou scandal între cei doi. Iată însă că Raluca, după ce a recunoscut că a cerut ordinul de protecție împotriva lui Pepe doar pentru a obține mai ușor custodia fetelor, a trecut la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe artist.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe, foarte spășită, că nu mai vrea circ, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au mai spus apropiații cuplului pentru Spynews.

Bianca, Oana Roman și Adelina Pestrițu au o nouă concurentă la vânzarea de haine. Are legătură cu Bănică Jr.