Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, în următoarea perioadă. Secrete dezvăluite

Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, în următoarea perioadă. Secrete dezvăluite
În ediția de vineri seară a show-ului de la postul Kanal D, Ilinca Vandici a apărut cu o transformare de senzație. Secretul a fost dezvăluit: pentru prima dată, de stylingul frumoasei prezentatoare s-au ocupat cei trei membri ai juriului celui mai urmărit concurs de modă din România.

Ediția de vineri seară „Bravo, ai stil!” a venit cu momente cu totul speciale în fața telespectatorilor! Ilinca Vandici a anunțat când va avea loc marea Finală, emoțiile concurentelor trecând deja la un alt nivel.

Peste câteva zile, „Bravo, ai stil!” își va desemna, în direct, câștigătoarea. Cea mai stilată femeie din România urmează să intre astfel în posesia premiului de 100.000 de lei. Ca și în sezoanele precedente, telespectatorii vor avea ocazia să-și voteze favorita, ce va fi desemnată în direct, la Kanal D.

De-a lungul celor aproape 100 de ediții ale celui de-al optulea sezon, concurentele și-au demonstrat abilitățile stilistice în peste 20 de ediții concept, fiecare dintre ele manifestându-și creativitatea, îndrăzneala și pasiunea pentru frumos.

Marea finală a celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!” va fi difuzată curând

Competiția intră în linie dreaptă, iar concurentele vor face totul pentru a demonstra că pe lângă dorința de a câștiga și curaj stilistic, au acumulat și experiența necesară în timpul show-ului pentru a dovedi că merită să fie pe podium. Așadar, coroana „Bravo, ai stil!” așteaptă să fie așezată pe fruntea câștigatoarei celui de-al optulea sezon, pe 25 august, de la ora 23:00. Telespectatorii sunt invitați să le susțină pe concurente ca și până acum, în ultima etapă a acestei călătorii extraordinare, se arată într-un comunicat al postului.

Mai multe detalii despre Marea Finală „Bravo, ai stil!”, ce va desemna câștigătoarea pe 25 august, la Kanal D,  vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe toate proprietățile Dogan Media Internațional.

Juriul a dat dovada măiestriei cu ajutorul Ilincăi Vandici

Ediția de vineri seară a show-ului „Bravo, ai stil!” a fost una cu totul specială și prin faptul că cei trei jurați s-au ocupat de stylingul complet al Ilincăi Vandici. Odată cu acesta adevărată transformare stilistică, frumoasa prezentatoare a celui mai iubit show de modă și atitudine a devenit muza perfectă pentru Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, fiecare dintre jurați ocupându-se de un capitol stilistic important al apariției vedetei.

Ilinca Vandici a făcut și o declarație despre experiența aceasta, înainte cu puțin timp ca emisiunea să fie difuzată.

Ilinca Vandici a devenit manechinul perfect pentru jurații de la Bravp, ai stil!

„În această seară va fi o ediție unică, emoțiile mele sunt uriașe, la unison cu cele ale fetelor, pentru că intrăm într-o nouă etapă, cea care va aduce publicului marea câștigătoare a sezonului. În același timp, personal, am parte de o supriză copleșitoare. Pentru prima dată cei trei jurați pe care îi admir atât de mult, au avut grijă de apariția mea, de stylingul meu complet. E o transformare care m-a lăsat fără cuvinte, m-a emoționat și m-a bucurat profund.  Vă invit să fiți alături de noi, de <Bravo ai stil!>, să trăiți alături de noi emoțiile și bucuria celei mai frumoase competiții de stil și atitudine!”, a spus Ilinca Vandici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre