Ce se întâmplă cu fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Imaginile momentului

Ce se întâmplă cu fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Imaginile momentului
De aproape cinci luni fiica Elenei Udrea nu și-a mai văzut mama. Elena Udrea ste ținută în arest și face demersuri pentru a se elibera.

Avocata Elenei Udrea susține că aceasta nu a beneficiat de nicio zi de libertate de când a ajuns în arestul din România. Acum însă ea spune că sunt șanse mari ca fostul ministru să fie eliberat în septembrie, odată cu reluarea ședințelor de judecată. Până atunci însă, fostul demnitar a mai transmis un mesaj de după gratii.

„(…) Astăzi copilul meu creste fără mama, mâine poate copilul tău va fi determinat să își schimbe sexul la 8 ani, astăzi Rudel Obreja se luptă pentru viața lui, mâine poate ne vom lupta cu toții după ce vom fi fost cobaii unor experimente cu noi vaccinuri și noi pandemii provocate.Nu uitați, somnul națiunii naște monștrii!”, scria, recent, Elena Udrea pe o rețea socială.

Ce se întâmplă cu fiica Elenei Udrea

Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov este o mică domnișoară, cochetă, la cei trei ani ai ei. De creșterea ei se ocupă acum exclusiv tatăl, după ce partenera sa de viață a ajuns după gratii. Nu îi este ușor să fie părinte unic, în perioada aceasta, dar se descurcă.

Pe 15 septembrie s-a fotografiat cu fiica sa de mână, și a transmis urări tuturor Mariilor. Zilele acestea și-a dus fiica la piscină, pentru a o face să mai uite de dorul de mama. Adrian Alexandrov a postat o imagine superbă cu fiica sa  cea drăgălașă, în timp ce puștoaica, îmbrăcată în halat roșu de baie, savurează o înghețată de vanilie.

În iunie, tatăl fetiței a explicat de ce, oricât de greu le este tuturor, decizia lui și a partenerei sale a fost ca micuța să nu meargă în vizită la mama sa, la penitenciar. Deși Elena Udrea are dreptul să primească vizite și ar putea să-și vadă fiica în acest fel, partenerul ei de viață a spus că, de fapt, cele două nu se pot întâlni în aceste condiții.

„E greu că nu-şi poate vedea copilul şi nici nu o pot aduce aici, că discuţia se poartă printr-un geam. E traumă pentru un copil să-şi vadă mama aşa”, a spus Adrian Alexandrov la Antena 3.

Sursa foto: Instagram