Ce se întâmplă cu Narcisa Suciu la o lună după ce a trecut prin cea mai dificilă cumpănă. Cine i-a fost aproape

Ce se întâmplă cu Narcisa Suciu la o lună după ce a trecut prin cea mai dificilă cumpănă. Cine i-a fost aproape
Cu puțin timp în urmă, Narcisa Suciu a suferit o operație grea, dar totul a decurs așa cum scrie la carte. Vedeta a dat primele declarații.

Narcisa Suciu a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a făcut septicemie. Situația este acum sub control.

Ce se întâmplă cu Narcisa Suciu la o lună după ce a trecut prin cea mai dificilă cumpănă. Cine i-a fost aproape 

După ce a fost operată de urgență, Narcisa Suciu a trecut printr-o perioadă grea, dar s-a recuperat incredibil de repede. Într-un interviu pentru Spectacola, vedeta a vorbit acum despre cum a decurs recuperarea și cum se simte în acest moment. Cântăreața susține că a avut noroc pentru că are un organism foarte puternic, iar medicamentele și-au făcut efectul imediat. De asemenea, Narcisa susține că foarte mult a contat și faptul că a avut câinele cu ea.

„În fiecare dimineață și seara ies cu el afară, merg kilometri mulți”

„Mă simt bine. Sunt recuperată total. Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: „Nu știu ce fel de corp ai” și nu și-a explicat cum am venit pe picioare, iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. Eu nu am luat antibiotice de 10-15 ani. Eu nu iau niciodată pastile, așa că tot ce mi-au administrat acum a funcționat.

Dacă ai sistemul plin de antibiotice, e foarte greu să funcționeze. M-a ajutat foarte mult în recuperare faptul că am avut câinele, iar eu în fiecare dimineață și seara ies cu el afară, merg kilometri mulți.

„Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi”

Am fost într-o formă fizică bună și nu am nici alte boli asociate, iar cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică. Pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos, pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului.

Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică, într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate. (…) Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta, pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg”, a declarat Narcisa Suciu.

În octombrie va avea și primul spectacol

Pentru că lucrurile s-au așezat, Narcisa a semnat și primul contract, așa că în octombrie va avea și primul spectacol. „În octombrie am semnat primul contract oficial, dar până atunci s-ar putea să plec în Finlanda și să mă întorc, sper să reușească să vină soțul meu, dar e cam greu cu concediul.”, a mai spus Narcisa Suciu.