Ce secret ascunde verigheta reginei Elisabeta

Ce secret ascunde verigheta reginei Elisabeta
Povestea de dragoste a reginei Elisabeta cu prințul Philip va rămâne mereu în istoria omenirii. Sunt puțini cei care știu ce scrie pe verigheta Suveranei.

De la căsătorie, de când i s-a pus verigheta pe deget și până în acest moment se spune că regina Elisabeta nu ar fi scos-o niciodată.

Ce secret ascunde verigheta reginei Elisabeta

Misterul verighetei reginei Elisabeta probabil că nu va fi descoperit niciodată. Se spune că aceasta are o inscripție secretă pe care o știu doar trei persoane: prințul Philip, regina Elisabeta și cel care a făurit bijuteria. Dar și povestea inelului este impresionantă.

Presa locală susține că prințul Philip nu ar fi dat nici un leu pentru bijuteria făurită din aur galez. De asemenea, Ingrid Stewart, expertă în familia Casei Regale, a adăugat faptul că metalul a fost donat de supușii regali din Țara Galilor.

Fantastica poveste a inelului de logodnă

Tot o poveste uluitoare are și inelul de logodnă al reginei. Potrivit The Mirror, modelul inelului a fost ideea prințului Philip, iar diamantele din care e realizat au fost luate dintr-o tiară care a aparținut mamei sale, prințesa Alice. De altfel, inelul are în centru un diamant de trei carate, înconjurat de cinci diamante mai mici.

Prințul Philip și regina Elisabeta au fost împreună 73 de ani

Dragostea dintre Regina Elisabeta a II-a și prințul de Edinburgh a durat 73 de ani. Philip a fost, așa cum a declarat Suverana, cel mai mare sprijin al ei, atât în public, cât și în viața personală. Cei doi s-au cunoscut când Elisabeta avea doar 13 ani, iar el era un simplu cadet de 18 primăveri.

La început au fost prieteni, apoi au devenit iubiți și soți. „O face să râdă la unele dintre lucrurile pe care le spune. Și le face și în modul în care privește viața. Este, evident, ușor diferit de ea. Împreună sunt un cuplu grozav”, a spus la un moment dat nepotul lor, prințul William.

Sursă foto: redactia, tv8.md