Ce i-a scris Regina Elisabeta II lui Meghan Markle, pe Twitter

Ce i-a scris Regina Elisabeta II lui Meghan Markle, pe Twitter
Relațiile dintre nepotul cel mic, Harry, soția acestuia, Meghan și Regina Elisabeta II sunt cunoscute ca fiind tensionate.  Fosta actriță a reușit să alimenteze constant un conflict care e ținut cu greu în frâu.

O dovadă în plus că Palatul Buckingham insistă pe păstrarea etichetei și lipsa unor replici pe măsură e ce i-a scris Regina Elisabeta II lui Meghan Markle, pe Twitter, miercuri.

Ce i-a scris Regina Elisabeta II lui Meghan Markle

Regina Elisabeta II s-a aflat printre membrii familiei regale britanice care i-au urat public: „Îi dorim ducesei de Sussex aniversare fericită, azi”.

Meghan Markle a împlinit, miercuri, 4 august, o vârstă rotundă:  40 de ani.  De pe contul reginei s-au distribuit mai multe fotografii, într-una din ele, cele două apărând împreună.

Rudele regale au transmis mesaje. Nu sunt invitate la petrecere

Și prinţul William şi soţia sa, Kate, au distribuit la rândul lor un mesaj de felicitare pentru Meghan. Au făcut-o tot pe contul lor de Twitter, alături de o poză a ducesei de Sussex pe plaja Bondi din Australia. Mesaje cu referire la vârsta ducesei au dat și socrii ei, prințul Charles și soția sa, Camilla.

Pentru că au copii mici, ducii de Sussex nu au plănuit o petrecere prea animată cu ocazia aniversării lui Meghan. Ea își sărbătorește ziua la Montecito, California, unde locuieşte împreună cu prinţul Harry şi cu cei doi copii ai lor, fiul Archie şi fiica Lilibet, care a venit pe lume de numai câteva luni.

Amintim că relaţia dintre ducii de Sussex şi restul familiei regale s-a  tensionat din ianuarie 2020, când cuplul şi-a anunţat planurile de a renunţa la statutul lor de membri „seniori” ai familiei regale. Ulterior, cei doi au acordat interviuri-bombă unor personalităţi ale showbiz-ului, precum Oprah Winfrey şi Dax Shepherd. Iar în timpul acestora au făcut declarații grave la adresa familiei regale, pe care au acuzat-o inclusiv de rasism.

În plus, familia regală britanică nu vede cu ochi buni afacerile în care s-au lansat Meghan și Harry din postura de „non-regali” dar făcând din plin uz de apartenența la familia regală, afaceri care le-au umplut conturile cu milioane de dolari.

Sursa foto: Instagram

Ce a făcut Elena Udrea în ultimii 5 ani