Ce statut au copiii lui Meghan și Harry în Casa Regală. Ruptura se adâncește

Ce statut au copiii lui Meghan și Harry în Casa Regală. Ruptura se adâncește
Au întrerupt legătura cu familia regală anul trecut și au preferat să se mute în SUA. S-a aflat acum ce se întâmplă cu copiii lui Meghan și Harry.

Meghan și Harry își iubesc la nebunie copiii, iar britanicii au aflat recent ce scrie în certificatele de naștere ale micuților.

Ce statut au copiii lui Meghan și Harry în Casa Regală. Ruptura se adâncește

A ieșit însă la iveală un detaliu necunoscut de nimeni. Potrivit publicației People, pe certificatul de naștere al fetiței mici a ducilor de Sussex, prințul Harry a fost înregistrat cu titlurile de „Alteța Sa Regală”, „Ducele de Sussex”.

Nu același lucru s-a întâmplat în cazul lui Meghan Markle, care a folosit doar numele de fată. Adică Rachel Meghan Markle.

Ce se întâmplă în cazul lui Archie, primul copil

Cu totul altfel stau lucrurile în cazul certificatului de naștere al primului copil al familiei, Archie. Acolo, tatăl a fost trecut drept „Alteța Sa Regală Henry Charles Albert David Duce de Sussex”.

Cum apare Meghan? Ca „Rachel Meghan Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”. În altă ordine de idei, pe același certificat în dreptul ocupației părinților scrie „Prinț” și „Prințesă a Regatului Unit”.

Ce se va întâmpla când prințul Charles va deveni rege

Anul trecut, Meghan și Harry au încheiat un acord cu regina Elisabeta. Potrivit acestuia, cei doi își vor păstra titlurile de Alteță regală, dar nu se vor mai folosi de acestea. Meghan și Harry au rămas ducele și ducesa de Sussex, însă toată lumea le spune simplu „Harry și Meghan”.

Ce se va întâmpla cu copiii lui lor când prințul Charles va fi rege? Micuții Archie și Lili vor deveni automat prinț și prințesă, pentru că sunt nepoții acestuia. Cu siguranță așa va rămâne, a afirmat renumitul istoric Robert Lacey, care susține că prințul Charles păstrează tradiția. „Nu cred că va face o astfel de mișcare nepopulară și ostilă de a înlătura statutul regal al nepoților săi”, a declarat Lacey.

Sursă foto: elle, protv

 

Recomandarile noastre