Kate Middleton întoarce placa, o ia pe urmele cumnatei Meghan Markle

Kate Middleton întoarce placa, o ia pe urmele cumnatei Meghan Markle
Presa din toată lumea a lăudat-o de la începutul relației sale cu prințul William pentru ținutele sale mai degrabă modeste și apetența pentru branduri accesibile. Poartă de ani de zile aceeași pereche de cizme din adolescență, și acesta e numai un ultim exemplu despre care s-a scris recent.

Dar, se pare, Kate Middleton întoarce placa, s-a săturat să se îmbrace ieftin. Ea a fost fotografiată la Wimbledon într-o ținută care, pentru necunoscători, ar fi putut părea la fel de banală ca multe din ținutele publice ale ducesei de Cambridge. Doar că, piesele de îmbrăcăminte și poșeta nu erau ieftine deloc. Din contra.  Ducesa s-a alăturat vedetei de tenis britanice Tim Henman pentru a-l urmări pe Jamie Murray în meciul dublu din prima rundă a turneului. Și a fost o adevărată apariție, notează Daily Mail.

Kate Middleton întoarce placa

Soția prințului William a purtat pentru această ieșire publică haine scumpe. A purtat o fusta cu buline Alessandra Rich care se vinde cu „numai” 795 de lire sterline. Și-a asortat ținuta cu un blazer personalizat de la marca canadiană Smythe din ultima colecție. Acesta e  în  valoare de 525 de lire. A accesorizat totul cu o geantă de mână albă, de mici dimensiuni, de la Mulberry, al cărui preț se ridică la 675 de lire sterline. În picioare a avut pantofi cu toc Jimmy Choo, care costă în jur de 470 de lire sterline.

După ce prinții William și Harry s-au căsătorit, toată lumea a stat „geană” pe ținutele noilor ducese. Pe cât de lăudată a fost Kate pentru ținutele accesibile, de la branduri precum Mark & Spencer sau Zara, pe atât a fost criticată cumnata ei, Meghan Markle, pentru ținutele cumpărate exclusiv de la marile case de modă.

Pentru ieșirea la partida de tenis disputată în a cincea zi a turneului, ducesa însă a avut pe ea aproape 2.400 de lire ( haine și accesorii), fără să punem la socoteală bijuteriile din aur.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Comorile blestemate din Bărăgan. Aduc moartea

Recomandarile noastre