Harry s-a făcut nevăzut, după ceremonie. Ziariștii nu au aflat unde a plecat

Harry s-a făcut nevăzut, după ceremonie. Ziariștii nu au aflat unde a plecat
Prinții William și Harry s-au întâlnit joi, 1 iulie, de dragul mamei dispărute, Lady Diana. Au stat unul lângă celălalt, au zâmbit, au râs. Cum s-a terminat ceremonia, Harry a dispărut, iar presa britanică nu l-a găsit.

Prinții William și Harry au participat la ceremonia de dezvelire aunui monument dedicat mamei lor, prințesa Diana, care ar fi împlinit 60 de ani. Cei doi s-au implicat direct în reproiectarea grădinii scufundate a Palatului Kensington, în memoria mamei lor. Grîdina este plină de florile preferate ale lui Lady Di.

Harry s-a văzut nevăzut, după ceremonie

Harry, fiul cel mic al prințului Charles, s-a făcut nevăzut după ceremonia de dezvelire a statuii care o înfățișează pe mama lui, susține Daily Mail.

Prinții Harry și William au fost împreună pentru mama lor. Au contribuit la reproiectarea grădinii a Palatului Kensington. A umplut-o cu florile preferate ale Prințesei Diana. Și-au lăsat deoparte animozitățile pentru a participa la ceremonia dezvelirii statuii mamei lor.

Discuția de suflet dintre ducii de Sussex și Cambridge nu avut loc.  Potrivit martorilor oculari, după evenimentul în sine, prințul Harry a rămas cu fratele său doar 20 de minute, cât să bea un pahar de șampanie, așa cum scrie la protocol.

După ceremonie, Harry s-a văzut nevăzut. Oricum, jurnaliștii nu l-au mai zărit. A fost prima dată când ducii de Cambridge și Sussex s-au întâlnit și au apărut în public de la funeraliile prințului Philip.

Harry, care locuiește în SUA împreună cu soția lui, Meghan, și cu cei doi copii ai lor, a venit în Marea Britanie săptămâna trecută, pentru a avea timp să-și încheie până joi perioada de carantină necesară.

Prinții Harry și William au fost împreună pentru mama lor. Au contribuit pentru reproiectarea grădinii a Palatului Kensington

Ziariștii nu au aflat unde a plecat

Dispariția prințului Harry a fost motiv de speculații. Unii au presupus că s-a întors la Frogmore Cottage. Acolo se află Regina Elisabeta a II-a, pentru cursa anuală de cai.

Sau s-ar fi putut duce direct aeroportul Heathrow, pentru a ajunge cât mai repede pe soția și copiii lui. La fel cum nu este exclus să fi mers, pur și simplu, la o întâlnire cu foști colegi de clasă și prieteni.

Daily Star susține că prințul Harry s-a întors în Statele Unite. Se pare că ar fi fost văzut de unii și de alții lângă terminalul 5 al aeroportului Heathrow, însoțit de două gărzi de corp.


Prinții Harry și William, împreună pentru mama lor. Ce au făcut la dezvelirea statuii ei aniversare

Regina Elisabeta a întins ramura de măslin. Gestul făcut față de Harry și Meghan

Recomandarile noastre