Ce a făcut Elena Udrea în ultimii 5 ani

Ce a făcut Elena Udrea în ultimii 5 ani
Zilele acestea fostul ministru al Turismului se bucură de soare și mare pe litoralul românesc. Este alături de iubitul ei, de mama și de fiica sa. După ce a fost surprinsă de paparazzi la începutul vacanței, în bikini, Elena Udrea s-a fotografiat din proprie inițiativă în costum de baie. A ales unul întreg, cu steluțe. Dar viața ei nu se învârte în jurul unor poze de la mare.

Dacă vă întrebați ce a făcut Elena Udrea în ultimii 5 ani, probabil că răspunsul care contează e la îndemână. Fiica ei se numește Eva Maria și în septembrie va împlini trei anișori. Ultimii cinci ani din viața celebrei ei mămici sunt strâns legați de această poveste de iubire pe care Elena Udrea o trăiește alături de partenerul ei, Adrian Alexandrov, cu care s-a spus că s-ar fi și  căsătorit, în secret.

Alexandrov, un iubit model

Adrian Alexandrov este mai mic cu 13 ani decât Elena Udrea.  Diferența de vârstă dintre cei doi nu le-a stat în cale. Din contra, aceasta a sudat familia.

Bărbatul este un tătic model, îndrăgostit până peste urechi de iubita sa și de fiica lor. Antreprenor cu afaceri în imobiliare, Alexandrov a activat înainte în lumea modellingului.  Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună din 2016. Cei doi au  împreună o fetiță. Fostul ministru a povestit cum a început relația ei de iubire cu actualul partener.

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început-, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, pentru revista VIVA!

„Alături la bine și la greu”

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Adrian îi este alături la bine și la greu. El i-a fost alături când aceasta a stat în închisoare și a sprijinit-o mereu.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine.

Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva.

Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta, declara Elena Udrea în februarie 2020, pentru Ciao.

Adrian Alexandrov i-a fost alături Elenei Udrea în Costa Rica

Merită amintit un episod din 2018. Chiar de Crăciun, în acel an, Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate din închisoarea din Costa Rica, unde fuseseră reținute mai multe luni, după încheierea procedurilor legale. Cele două au fost așteptate de logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Acesta a postat pe Facebook un mesaj emoționant.

„În urmă cu 2 săptămâni, postam un mesaj prin care îl rugam pe Moșu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lângă noi, acasă. Magia Craciunului e tăcută, nu o auzi… dar o simți. Dumnezeu ne iubește (…)”, a scris logodnicul Elenei Udrea.

Elena Udrea a născut fetița în Costa Rica, apoi a fost arestată

De altfel, Udrea și Bica să aflau în Costa Rica cel puțin de la începutul anului, când prin avocați au anunțat acest lucru dar și faptul că au solicitat statutul de refugiat. Fostul ministru al Turismului a obținut un statut provizoriu de refugiat politic în Costa Rica pe 21 martie 2018. Una din obligațiile pe care le atrăgea acest lucru era aceea de a nu părăsi teritoriul statului.

În același context anunțat că este însărcinată, iar două luni mai târziu a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare. Imediat, Poliția Română a cerut instanței un mandat european de arestare și urmărire internațională a Elenei Edrea. Pe 20 septembrie 2018 iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov,  a anunțat pe Facebook că aceasta a născut o fetiță. A urmat momente tensionate.

În foarte scurt timp, magistrații Curții de Apel București au pus sechestru pe toate bunurile Elenei Udrea până la concurența sumei de 4,7 milioane de euro, în vederea confiscării speciale în dosarul Hidroelectrica.

Chiar dacă se credea că nu poate fi extrădată sau separată de fiica ei, care prin naștere avea cetățenie costaricană, Elena Udrea a fost arestată și separată de fiica ei, când aceasta abia împlinise o lună de viață. Trei luni, proaspăta mămică nu și-a putut ține fiica la piept. După eliberarea din pușcărie, Elena Udrea și iubitul ei au rămas în continuare în Costa Rica.

Abia în vara anului următor, 2019, Elena Udrea, iubitul ei și fiica lor au revenit în România. Aici a continuat lupta în instanțe. Fostul ministru fusese condamnat în dosarul Galei Bute.

Ce afaceri face partenerul Elenei Udrea

În timp ce își continuă lupta în instanță, acum este rândul Elenei Udrea să își susțină partenerul de viață. Transilvania Smart City, afacerea imobiliară în care este implicat Adrian Alexandrov, face prima mișcare de imagine și va susține financiar echipa de fotbal CFR Cluj. Numele afacerii va fi imprimat pe tricourile jucătorilor.

Transilvania Smart City (TSC), afacerea imobiliară a iubitului Elenei Udrea, care a primit avizele să se construiască în apropierea fostei rampe de gunoi a Clujului (Pata Rât), ar urma să devină sponsor al echipei de fotbal CFR Cluj.

Asta înseamnă că fostul ministru a bătut palma cu Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj, scrie  gazetadecluj.ro , pe surse. Pe Dealul Borzaș din Cluj Napoca, aflat în cartierul Someșeni, Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, vrea să construiască un cartier de locuințe, potrivit sursei citate, prin Transilvania Smart City.

Firma Realtopfarma SA, care va construi efectiv, îi are acum ca acționari pe Alexandrov Adrian (50% din pachetul de acțiuni), iubitul Elenei Udrea, și pe soții Mariana și Gheorghe Petrovan, care dețin restul acțiunilor. Administrator este Androne Otilia Nicoleta, din Buzău, „pupila” fostului Ministru, și fosta consilieră și șefă de cabinet a Elenei Udrea, la Camera Deputaților.

În decembrie anul trecut, societatea Realtopfarma a înființat în Cluj Napoca societatea Transilvania Smart Construct, unde Gheorghe Petrovan este administrator. Această societate are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, mai deține o firmă care se ocupă de găzduirea site-urilor web, și o agenție imobiliară înființată în 2019.

Sursa foto: Instagram

Mircea Geoană, cum nimeni nu l-a mai văzut. Băut la volan

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp