Elena Udrea, martora la un incendiu pe o insulă din Grecia. Foto

Elena Udrea, martora la un incendiu pe o insulă din Grecia. Foto
Ea e secretoasă cu destinația de vară a familiei, însă partenerul ei nu-și mai încape în piele de bucurie, și a împărtășit fanilor unde au ajuns.

După ce nu a mai postat nimic pe rețelele sociale de mai bine de o lună, Elena Udrea a ajuns martora la un incendiu pe o insulă din Grecia. Ea se află în vacanță alături de partenerul ei, iar momentele de romantism sunt emoționante între cei doi. Bărbatul e cel care a împărtășit crâmpeie din vacanță.

Duminică, fostul ministru al Turismului a fost martorul unui incendiu pe insula Mykonos, acolo unde se află în acest zile alături de Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, martora la un incendiu pe o insulă din Grecia

Elenei Udrea îi place foarte mult marea. De Paști, fostul politician, alături de Adrian și de fiica lor, Eva Maria, s-au aflat pe litoralul românesc. Nici atunci frumoasa blondă nu a ținut să împărtășească cu comunitatea sa online excursia. În schimb, iubitul Adrian Alexandrov a fost cel care a arătat noi imagini de familie. Dar și cel care a dezvăluit tuturor cum au sărbătorit Învierea.

Din vacanța pentru care au plecat în insula petrecerilor, Mykonos, Adrian Alexandrov a dezvăluit lumii ce relație frumoasă are cu fostul ministru. Bărbatul a postat mai multe imagini. Alături de cea în care surprinde și incendiul care a cuprins un loc de pe insulă. Cei doi au parte de cine romantice pe malul mării. Dar și de plimbări frumoase pe faleză. Ei chiar au închiriat un scuter pentru a se deplasa, ceea ce ne determină să credem că sunt plecați în vacanță doar ei doi, fără fetița lor.

În plus, și-au asortat ținutele. Într-una din imaginile distribuite de Adrian Alexandrov, bărbatul și iubita sa, Elena Udrea, poartă haine de aceleași culori. Amândoi au optat, el pentru un tricou, ea pentru un top decoltat, de culoare maro, asortate cu pantaloni scurți, respectiv cu o scurtă fustă de culoare albă.

Sursa foto: Instagram

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele ce tată de fată mândru este

Recomandarile noastre