Ce face la Marea Neagră Elena Udrea. E incredibil cum a fost surprinsă

Ce face la Marea Neagră Elena Udrea. E incredibil cum a fost surprinsă
Elena Udrea profită vara asta de relaxarea condițiilor sanitare și se bucură de vacanță. A fost deja în vacanță alături de iubitul său, pe insula Mykonos.  Dar acum a urmat altceva.

E nevoie de paparazzi ca să vedeți ce face zilele acestea Elena Udrea. Fostul ministru e destul de zgârcit când vine vorba de a împărtăși imagini pe conturile sale de socializare. Ceva mai generos este iubitul ei, de la care am avut imagini și din vacanța din Grecia. Dar și de acum câteva zile, când cei doi au fost la Cluj Napoca. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au fost surprinși de mână, la plimbare, prin Cluj. Ea purta pantaloni capri, albi, și un buchet de flori roz în mâna liberă.

Ce face zilele acestea Elena Udrea

Se pare că se pregăteau serios de vacanță, cei doi. Zilele acestea au fost surprinși pe plajă, pe litoralul românesc. Elena Udrea a mers însoțită de iubitul ei, fetița lor, și mama ei, care să îi ajute cu micuța.

Paparazzi WOWbiz au surprins imagini cu fostul ministru al Turismului și familia sa la plajă, în România. În timp ce fetița se joacă pe telefon sub atenta supraveghere a bunicii sale, Elena Udrea este relaxată. Fostul ministru al Turismului poartă un costum de baie galben, cu bikini tanga, iar deasupra are o rochie croșetată prin care se observă atât costumul, cât și formele sale. E de apreciat că, la 48 de ani, Elena Udrea arată la fel de tânără cum ne-o amintim, cu un corp perfect.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună din 2016. Cei doi au  împreună o fetiță. Fostul ministru a povestit cum a început relația ei de iubire cu actualul partener.

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început-, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, pentru revista VIVA!

Sursa foto: Facebook, WOWBiz

Tatăl Simonei Halep a făcut lumină. Amănunte neștiute până acum despre viața sportivei