Tatăl Simonei Halep a făcut lumină. Amănunte neștiute până acum despre viața sportivei

Tatăl Simonei Halep a făcut lumină. Amănunte neștiute până acum despre viața sportivei
Cu doar câteva zile în urmă, pe prima pagină a tuturor ziarelor a apărut că Simona Halep s-a căsătorit în secret. Ce spune tatăl sportivei.

La finalul săptămânii trecute, Simona Halep, înveșmântată într-o rochie de culoarea sângelui a fost văzută la o petrecere alături de logodnicul său. Ce a făcut sportiva.

Tatăl Simonei Halep a făcut lumină. Amănunte neștiute până acum despre viața sportivei

Fostul lider WTA, Simona Halep, a apărut mai frumoasă ca niciodată zilele trecute împreună cu iubitul și familia sa. La prima vedere, toată lumea a fost convinsă că sportiva a făcut cununia civilă în secret. Dar nu a fost deloc așa, iar tatăl Simonei a pus punctul pe I. Ce s-a întâmplat de fapt? Acesta a povestit pentru Click că a fost vorba doar de o petrecere între familii, o tradiție respectată de machedoni. De aceea, la petrecere au venit și nașii și părinții viitorului mire, Toni Iuruc.

„Ce s-a scris nu a fost adevărat”

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.”, a declarat Stere Halep, tatăl Simonei.

„Va fi o surpriză pentru noi”

Sigur că toată lumea se întreabă când va fi nunta. Dar tatăl Simonei a mărturisit că nici măcar familia nu știe și că va fi o surpriză pentru toți. ”Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.”, a spus acesta. Pe de altă parte, atât familia Simonei cât și părinții lui Toni așteaptă nepoței.  ”În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a mai spus acesta.

„Viața mea bate tenisul”

Despre copii a vorbit și Simona Halep cu ceva timp în urmă, când a spus că cea mai mare bucurie va fi atunci când va avea un copil. „Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare.

Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre