Din ce trăiește Maria Ciobanu. Ce pensie primește de la statul român

Din ce trăiește Maria Ciobanu. Ce pensie primește de la statul român
Când spui Maria Ciobanu te referi la emblema muzicii populare românești. Ce pensie primește lunar artista cu 600 de piese înregistrate.

A revenit în mare secret în România după o perioadă în care pandemia a ținut-o departe de casă. Ce face Maria Ciobanu.

Din ce trăiește Maria Ciobanu. Ce pensie primește de la statul român

Cea mai iubită cântăreață a României, Maria Ciobanu, a revenit în țară în mare secret. Artista a fost invitată la un eveniment cu totul special, botezul nepotului unei alte cântărețe cunoscute, Steliana Sima. Adorată de toată asistența, artista a făcut un show în toată regula alături de Ionuț Dolănescu.

„Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul ei, Ionuţ Dolănescu”, a declarat Steliana Sima la Antena Stars.

Și-a făcut și testamentul

Plecată de ani buni în America, Maria Ciobanu a obținut și cetățenie americană și primește lunar și o pensie de 1000 de dolari. Nu la același nivel se ridică pensia din România care, spun sursele, se ridică undeva în jurul sumei de 1350 de lei. „Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani.

Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine. Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis.

Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede. Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară. Că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a declarat cu ceva timp în urmă vedeta.

Aceasta și-a făcut și testamentul, pentru că nu ar dori niciodată ca după ce ea nu va mai fi, copiii să se certe pe avere. Din ce se cunoaște până în acest moment, Maria Ciobanu ar fi strâns o avere imensă. E vorba de 2 milioane de euro, mai multe case în America și România, dar și terenuri și bijuterii de peste 100.000 de euro.

Sursă foto: antena 3