Vizita lui Van Damme, detalii rușinoase. Celebrul chef Joseph Hadad a spălat obrazul unor șmecherași români

Vizita lui Van Damme, detalii rușinoase. Celebrul chef Joseph Hadad a spălat obrazul unor șmecherași români
Actorul american pare că se simte bine în România. A venit de câteva ori în ultimii ani, fiindcă filmele în care juca se turnau aici. Mai mereu a avut parte de o întâmplare mioritică, d-aia de toată jena.

O dată Van Damme a fost dus la restaurant, apoi la un bar de noapte și i s-a turnat în pahar până s-a îmbătat. Paparazzi au apărut ca din pământ și l-au pozat la apogeul beției. Altă dată, actorul a fost bruscat, tot pe fondul consumului de alcool excesiv, de bodyguarzii unul local bucureștean. Acum, aflat din nou în vizită în România, celebrul Jean-Claude Van Damme a avut parte de un contact indirect și direct cu maneliști celebri.

Un român l-a dus la Cluj cu mașina, s-au distrat o noapte întreagă într-un bar de acolo, apoi l-a filmat ascultând o manea cu Tzancă Uraganul. Filmarea, în care actorul părea beat, a urcat-o pe Facebook și pe Youtube.

O zi-două mai târziu, Van Damme s-a întâlnit cu Dani Mocanu, care i-a dedicat câteva versuri, pe ritmuri de manele. Culmea coincidenței, în fotografiile făcute publice apare lângă actor și manelist chiar bărbatul care l-a dus la distracție în Cluj.

Actorul american nu a fost de acord cu filmarea și mediatizarea sa

Jean Claude Van Damme a fost filmat ascultând o manea a lui Tzancă Uraganu într-o mașină în care se aflau români. Când unul din bărbați a început să facă un live, actorul a spus că nu este OK să facă asta pentru rețele de socializare. „No good for social network” (Nu este OK pentru social media), a spus Jean-Claude Van Damme. Opoziția sa nu a contat, iar bărbatul a postat filmulețul pe pagina lui de socializare, apoi a apărut și pe Youtube. Nesimțirea lui de a încălca dreptul la imagine al actorului a fost sesizată de cei de la canalul Youtube, care au dat jos înregistrarea din mașină. Aceasta, însă, s-a viralizat pe Facebook, fiind preluată și de multe site-uri.

Ce spune bărbatul care l-a filmat pe Van Damme ascultându-l pe Tzancă Uraganul

Noi nu am publicat filmul respectiv tocmai pentru că l-am auzit pe Van Damme că se opune ca să-i fie mediatizată imaginea. Pe internet au exisat apoi comentarii de dezaprobare, multe persoane considerând că bărbatul respectiv, Gabor Ianku Strinfi i-a stricat imaginea actorului. Drept urmare, Gabor Ianku Strinfi a făcut un Live prin care a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară.

Bărbatul a negat că ar fi fost sub influența alcoolului.

„Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi, mai ales, să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la un hotel de 6 stele. Nu era nici K.O. de beat, nici <tras>”.

„Nu sunt interlop, nu sunt mafiot”

Bărbatul a precizat că l-a întâlnit pe actor în București și au hotărât să iasă în oraș, cu mașina lui:

”În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi, până la urmă, n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic”, a redat comentariul bărbatului site-ul Antena 3.

Chef Joseph Hadad a spălat rușinea

Jean Claude Van Damme l-a vizitat la București pe celebrul bucătar Joseph Hadad, stabilit în România din 1997. Cei doi se cunosc de mai mult timp, actorul servind masa de mai multe ori la Casa Vernescu în timpul filmărilor din România, acolo unde chef Hadad stăpânea bucătăria.

Zilele trecute, Van Damme l-a vizitat la restaurantul cu specific marocan al lui Joseph Hadad (61 de ani). Acesta a postat pe pagina lui de Facebook două imagini cu el, alături de celebrul actor Jean Claude Van Damme (60 de ani). Una din poze era făcută în urmă cu 16 ani și una de acum.

„Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme, în 2005, la Casa Vernescu, și astăzi, la Mace by Joseph Hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem”, a scris celebrul bucătar care, ani de zile a făcut din Casa Vernescu unul dintre cele mai selecte restaurante din Capitală.

Chef Hadad a dezvăluit de ce a venit acum Van Damme în România

„Acum 16 ani eram la o sală de forță din București și a venit și el. Am făcut cunoștință, ne-am împrietenit și l-am invitat la restaurantul unde lucram atunci. A fost foarte politicos, a făcut fotografii cu toată lumea și a făcut conversație cu mine atunci și s-a simțit bine.

I-am lăsat un contact, să mă mai caute când vine în București și iată că am avut ocazia să ne reîntâlnim. Când vine în țară trage mereu la noi, iar acum a venit cu echipa de la Fashion TV, cu care a avut un eveniment în București, fiind invitat special. E un tip sportiv, nu mănâncă orice și când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor. Are dieta lui personală, are mâncarea lui, pe care o consumă pentru a fi în formă. Este un om haios, nu are figuri și cred că toți care l-au întâlnit au putut observa acest lucru. Am aflat că și el a fost ospătar multă vreme și apoi a devenit pasionat de karate. Este o legendă și îl respect. L-am invitat la noi, la Caju (n.r. un alt restaurant de-al lui chef Hadad) dar a contramandat întâlnirea, deși oamenii de la restaurant erau pregătiți și fericiți că vine idolul copilăriei lor”, a povestit Chef Hadad, în exclusivitate pentru Click!

Unde poate duce nebunia. De ce Gina și Smiley nu-și arată fetița pe internet

Recomandarile noastre