Unde poate duce nebunia. De ce Gina și Smiley nu-și arată fetița pe internet

Unde poate duce nebunia. De ce Gina și Smiley nu-și arată fetița pe internet
A fost și este una dintre cele mai sincere vedete, dar de când a devenit mamă, Gina Pistol este foarte atentă cu prietenii de pe online. Chiar și așa, unii îi fac zile fripte.

De când a rămas însărcinată, Gina Pistol și-a ținut fanii la curent cu toate aspectele vieții sale. Din păcate, sunt și internauți care greșesc grav.

Unde poate duce nebunia. De ce Gina și Smiley nu-și arată fetița pe internet

Iubită și respectată de mulți români, Gina Pistol a avut parte de un moment total neașteptat. E vorba de o femeie, care a început să o hărțuiască cu tot felul de mesaje. Iubita lui Smiley a făcut totul public și le-a dezvăluit prietenilor săi de pe online prin ce a trecut. Mai mult, proaspătă mămică a explicat și care este motivul real pentru care nu vrea să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu micuța ei.

„E ca un semnal de alarmă”

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat. E ca un semnal de alarmă. Nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă.

Și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei, cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a declarat Gina Pistol pe InstaStory.

„M-am trezit cu genul ăsta de femei și la poartă”

Pe de altă parte, Gina a spus că la un moment dat o astfel de femeie a ajuns și la poarta ei.  „Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii, și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii. Și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă… asta e trist”, a mai declarat blonda pe Instagram.

Sursă foto: libertatea, instagram