Oana Zăvoranu, răutăcioasă, spune când ne-o vor arăta Gina și Smiley pe fiica lor

Oana Zăvoranu, răutăcioasă, spune când ne-o vor arăta Gina și Smiley pe fiica lor
Se precipită lucrurile în showbizul românesc. fanii vor să știe când o vor vedea cu adevărat pe micuța Josephine. Oana Zăvoranu are ceva de spus.

Oana Zăvoranu spune când ne-o vor arăta Gina și Smiley pe fiica lor, dar până atunci are altceva de făcut. După ce le-a tocat pe multe din influenserițele autohtone, Oana Zăvoranu i-a a luat în vizor pe Smiley și pe Gina Pistol. A vorbit în stilul său caracteristic despre Gina Pistol și Smiley, enervată la maxim pentru că aceștia promovează diferite produse pe rețelele sociale.

Ce are de împărțit Oana Zăvoranu cu Gina și Smiley

Smiley și pe Gina Pistol au fost criticați dur de Oana Zăvoranu, după ce în ultima perioadă au promovat mai multe produse pe conturile de socializare. „Aștia toți sunt jurați, dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi”, a spus Zăvoranu în emisiunea sa.

În cel mai nou episod al emisiunii sale de pe Youtube, bruneta a remarcat că iubita lui Smiley s-a schimbat radical după ce a născut. „Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul. A început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa.

După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, răutăcioasă, spune când ne-o vor arăta Gina și Smiley pe fiica lor

Pe contul său de socializare Gina Pistol a promovat, în ultima perioadă, de la diferite obiecte pentru copii, până la creme, pastile sau ceaiuri. „Ce mocangește Ginuța. Are niște pilule care zice ea că sunt extraordinare”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase ale Oanei Zăvoranu.

Ea a prognozat când ne-o vor arăta Gina și Smiley pe fiica lor. „Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune. (…) Și în momentul în care va fi destul de generoasă suma, ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”.

Sursa foto: Instagram

Trucuri pentru un bronz sănătos. Expunerea la soare crește riscul de cancer de piele

Recomandarile noastre