Ce secrete ascunde celebrul Nea Mărin, „îmblânzitorul de vedete”, sub pământ. Totul a ieșit acum la iveală

Ce secrete ascunde celebrul Nea Mărin, „îmblânzitorul de vedete”, sub pământ. Totul a ieșit acum la iveală
Despre viața intimă a cunoscutului coregraf Nea Mărin se știu destul de puține. Vedeta a ascuns ceva important sub pământ.

Nea Mărin are 64 de ani, e căsătorit de 30 și e tatăl a două fiice care l-au făcut deja și bunic. Cel care pune mereu la treaba (și la punct!) vedetele din emisiunea sa, are însă multe secrete ascunse în casă.  El a fost vizitat de Liviu Vârciu care a decis să filmeze și să arate pe canalul lui de youtube.

Liviu Vârciu a filmat în casa lui Nea Marin

Liviu Vârciu a participat în mai multe sezoane ale emisiunii pe care Nea Marin a avut-o la Antena 1. Într-o vizită la acesta, a filmat locuința, cu camera telefonului. Detalii neștiute au ieșit la iveală. Nea Marin și soția lui locuiesc într-o vilă care valorează câteva sute de mii de euro. Casa are și mansardă, complet echipată cu bucătărie și grup sanitar. Dar și cu pereți auriți, și grinzi de lemn aurite și ele, după cum se vede în imagini.

Coregraful a vrut să fie mai aproape de cer așa că a pus multe ferestre velux, pe care însă a trebuit să le scoată, după ce s-a dovedit a fi prost montate și, ca atare, au lăsat apa să se infiltreze.

La intrarea în casă, după un hol mare, se află camera de zi, unde coregraful are mai multe canapele, măsuțe și un șemineu. „Ia uite ce casă mare are! Ia uite ce bani are nea Marin! A făcut frumos aici”, a exclamat Liviu Vârciu în timp ce filma interiorul locuinței.

Unde și-a ascuns Nea Mărin „comorile”

Liviu Vârciu a filmat și unul dintre dormitoarele de la parter. La mansardă, Nea Marin a amenajat o cameră cu ferestre în tavan, pentru a putea vedea cerul.

Marea surpriză a venit însă la subsol. Acolo își ascunde nea Mărin adevăratele comori. El are o cămară plină cu bunătăți. Pe de o parte sunt  zacuștile, compoturile și alte conserve preparate pentru iarnă de soția sa. Pe de altă parte, mult mai mare, sunt rafturile pline de băuturi scumpe.

De la șampanii de brand, la pălincă și alte bunătăți alcoolice primite cadou. Nea Mărin s-a înduplecat cu greu și i-a pus, într-o plasă, și câteva sticle, prietenului său Liviu Vârciu.

Asta nu înainte de a i se lăuda cu colecția sa de ouă de struț încondeiate, ocazie cu care a făcut glume pe seama dimensiunii lor. Colecția, a mărturisit Nea Mărin, a început-o de când era el copil.

Sursa  foto: capturi YouTube