Ce spune Ilie Năstase după ce a ajuns la spital, bolnav de Covid

Ce spune Ilie Năstase după ce a ajuns la spital, bolnav de Covid
Ilie Năstase nu a fost ocolit de boala momentului. O serie de vedete din România s-au îmbolnăvit de Covid, iar acum a venit rândul marelui tenismen.

Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion se aflau în vacanță în Turcia, când tenismenul a contactat temutul coronavirus. Cu virusul luat în Istanbul, din câte se pare, Ilie a revenit acasă, și acum se tratează.  Este internat însă, în spital. Potrivit surselor, starea lui de sănătate e acceptabilă. El nu a făcut o formă severă de Covid. Însă are probleme cu inima.

Năstase și Ioana au plecat în Turcia după scandalul cu Ciprian Marica. Tenismenul a ales Istanbulul ca destinație pentru a se relaxa. Acolo lucrurile au decurs conform planului.  La întoarcere, Ilie a început însă să nu se mai simtă bine. Având anumite simptome, a efectuat un test pentru Covid, care a ieșit pozitiv. Acum Ilie Năstase, 75 de ani, a ajuns din nou internat în spital.

Năstase a oferit câteva declarații din spital, unde spune că i se vor efectua mai multe investigații: „Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e Covid pentru că azi m-au internat”, a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Năstase a fost la spital și cu două săptămâni în urmă

Ioana Simion a vorbit despre faptul că Ilie Năstase a mai fost, recent, internat din cauza unor probleme cu inima. Mai exact, în data de 13 noiembrie.

„Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea”, a declarat Ioana Simion.

Ciprian Marica l-ar fi exclus pe tenismen din Fundația Ilie Năstase, după ce și-a pus tatăl și unchiul în locul acestuia. Totul s-a făcut după ce Marica i-ar fi dat tenismenului anumite acte la semnat, pe care acesta nu le-a verificat atent.