Ilie Năstase și Ioana, dragoste cu năbădăi. Cum au fost surprinși în plin divorț

Ilie Năstase și Ioana, dragoste cu năbădăi. Cum au fost surprinși în plin divorț
Oare cine se joacă mai mult în această căsnicie? Ioana sau Ilie Năstase? Sau poate amândoi? Să fie acesta modul de viață care le place?

Azi sunt împreună, mâine nu. Ce se întâmplă în mariajul lui Ilie Năstase și a frumoasei sale soții, Ioana?

Ilie Năstase și Ioana, dragoste cu năbădăi. Cum au fost surprinși în plin divorț

De patru ani, Ioana și Ilie Năstase trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Și nimeni nu poate spune ce le aduce ziua de mâine pentru că relația lor e plină de surprize. A trecut doar o lună de când Ioana a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care susținea cu tărie că mariajul său s-a încheiat.

Dar pe 12 noiembrie, de ziua de naștere a Nadiei Comăneci, aceeași Ioana era alături de iubitul soț, Ilie și îi transmiteau sportivei un mesaj video. Nu este aceasta cea mai clară dovadă că cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună?

Ce a spus Ioana

Cât privește mesajul transmis de Ioana, aceasta și-a anunțat atunci cunoscuții că viața sa alături de Năstase s-a încheiat. Și părea convinsă de ceea ce spune.  „Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

Răbdarea mea a luat sfârșit!  În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, Ioana!”, a scris atunci bruneta.

Ce reacție a avut Ilie

De parcă ar fi știut ce urmează să se întâmple, Ilie Năstase n-a dat curs vorbelor brunetei și, atunci când a fost întrebat de căsnicia sa, a fost extrem de reticent în declarații. Cei doi au mai fost la un pas de despărțire în ianuarie, când Ioana a sunat la 112 și a cerut ajutor. Și atunci fostul tenismen a reușit să o împace cum știe el cel mai bine. Ba chiar a spus că vrea să aibă și un copil împreună.

„Într-o relație, sunt urcușuri și coborâșuri. Mi-a demonstrat că mă iubește. Clar! Dacă stăm împreună, înseamnă că m-a iertat cu adevărat. Nu e o dragoste falsă! La mine e greu să mă mai schimb! Pe mine mă acceptă așa cum sunt. Dacă a avut încredere să-mi mai acorde o șansă, înseamnă că mai am și lucruri bune în mine. E familistă cum sunt și eu. Aș vrea un copil cu Ioana, o fetiță, dar nu știu dacă se mai poate”, a declarat Ilie Năstase, în emisiunea lui Teo.

Sursă foto: facebook