Ilie Năstase, belea după belea. N-a mai rezistat și a ajuns la spital

Ilie Năstase, belea după belea. N-a mai rezistat și a ajuns la spital
Viața lui Ilie Năstase e total dată peste cap. După problemele cu soția, acum a venit o altă nenorocire.

Nu trece o zi în care Ilie Năstase să fie liniștit. De data asta s-a enervat atât de rău, încât a ajuns pe mâna medicilor.

Ilie Năstase, belea după belea. N-a mai rezistat și a ajuns la spital

Necazurile se țin lanț după Ilie Năstase, care nu le mai poate face față. De parcă nu i-ar fi ajuns divorțul pe care Ioana, soția sa spune că l-a intentat, acum întâmpină mari probleme cu nașul lor de cununie, nimeni altul decât Ciprian Marica. Ce să fie la mijloc? Cei doi s-au certat îngrozitor, iar Ilie a suferit un adevărat șoc și a ajuns la spital.

Păcălit de nașul de cununie

Motivul discordiei a fost faptul că Năstase a fost păcălit chiar de cel în care avea multă încredere. Afaceristul a semnat niște acte fără să știe ce se întâmplă și a aflat ulterior că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al unei fundații pe care o controla împreună cu Marica. Năstase s-a supărat foarte tare, a început să-l doară inima și a ajuns la spital. De pe patul instituției spitalicești, acesta și-a sunat soția și a rugat-o să meargă de urgență la el.

„Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima”

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.

L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea! Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său. Dar atât și nimic mai mult!”, a mărturisit Ioana Năstase pentru playsport.ro.

Sursă foto: subsantial

Recomandarile noastre