Surorile Monica și Ramona Gabor sunt împreună, în Dubai. Se vedeau rar, Monica în America, alături de Mr. Pink, Ramona cu afaceri prin Emirate. Și Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu este cu ele și spune că se simt bine. Practic, Irina (14 ani) a crescut în casa lui Mr. Pink, în ultimii 10 ani.

Ce spune Irina Columbeanu despre perioada post Mr. Pink

Monica Gabor (33 de ani) a plecat din reședința din Malibu a lui Mr. Pink. În ianuarie, a plecat în Dubai, la sora ei Ramona (32 de ani). Și Irina a venit cu ea, dar a fost absentă pe rețelele de socializare unde are mulți admiratori. Au tot fost în vacanțe, iar acum sunt nou în Emirate. Din postările recente de pe Instagram, Monica a început să lucreze: face reclamă la bijuterii și parfumuri.

La noi, despărțirea de milionarul chinez este un subiect întors pe toate fețele.

Singurele informații sunt pe contul de Instagram al fostei ”Scorpii de la Izvorani”, dar sunt scrise pentru cunoscători. Nu se înțelege ce vrea cu adevărat să spună. Vestea despărţirii celor doi  a ajuns şi la Irinel Columbeanu, care îţi doreşte ca fiica sa să fie fericită.

”Nu am vorbit cu Monica după ce am aflat acest lucru. Am vorbit cu Irina, fiica mea. Este bine fata, continuă să scrie la carte, asta mi-a spus. Nu doresc să dezvălui unde se află în prezent, important este că e bine și atât. Nu cred că vine în România vara aceasta, nici nu are cum să vină, nu vedeți și voi la televizor ce se întâmplă”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.

Monica Gabor a plecat din reședința din Malibu a lui Mr. Pink. A plecat în Dubai, la sora ei Ramona

Ce spune Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a vorbit despre ruptura dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Este sigur că fosta lui soție se va descurca și în această situație grea.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi. O să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă. Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat Irinel Columbeanu.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp