Ce surprize pregătește frumoasa Majda Aboulumosha după plecarea de la Antena Stars

Ce surprize pregătește frumoasa Majda Aboulumosha după plecarea de la Antena Stars
Frumoasa Majda Aboulumosha se pregătește să revină în televiziune, dar nu așa cum o știați. Fosta prezentatoare de la Antena Stars are alte planuri!

Pe Majda Aboulumosha o știți din numeroase show-uri TV la care a participat, dar și din postura de prezentatoare de televiziune. Vedeta a fost co-prezentatoarea lui Cristi Brancu la „Agenția VIP”, de la Antena 1, dar și a lui Andrei Ștefănescu, la „Showbiz Report”, de la același post TV. O știți și ca actriță, fiind foarte apreciată în „Iubire și onoare”. În vârstă de 33 de ani, după ce a plecat de la Antena Stars, se pare că vedeta e în negocieri cu Kanal D.

Vedeta ar fi în discuții cu producătorii „Teo Show”, unde și-ar dori o rubrică pentru gătit, potrivit Cancan. Asta pentru că fosta prezentatoare are un hobby din care se și întreține în prezent: ea face prăjituri pe care le vinde unor cofetării bucureștene.

Pe rețelele de socializare, Majda Aboulumosha își promovează foarte frumos afacerea. Are peste 4.000 de urmăritori la contul de rețete, iar îndemânarea ei în bucătărie e remarcabilă. Prepară mai ales cozonaci, torturi și tarte, iar fiecare prăjitură arată deosebit de apetisant.

Cum a plecat Majda Aboulumosha  de la Antena Stars

Majda Aboulumosha a anunțat pe rețelele de socializare plecarea de la Antena Stars, după doi ani de activitate. „Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țin să vă anunț că am încheiat un capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, in care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape.

Muțumesc, Antena Stars pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primită și emoție simțită. Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a multor oameni ( cameramani, makeup artiști, doamnele care au grijă să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se vad si ei merita toate aplauzele)”, a scris Majda pe Facebook.

Poveste de viață fabuloasă

Puțină lume știe că Majda Aboulumosha  a fost părăsită de tată când avea un an. Abia în urmă cu șase ani a reușit să dea de el. Vedeta a dezvăluit bucuria regăsirii cu cel ce i-a dat viață, tot pe rețelele sociale. „El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea ) . Poza aceasta e făcută in urma cu 6 ani. În spatele acestei fotografii, sta de fapt mama mea! Ea este eroina”, a notat Majda.

Ea a povestit că și-a dorit toată viața să îl cunoască, iar când a crescut a început, pe cont propriu, investigațiile. „Fără sa spun nimănui , am mers la ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus sa stau de vorba cu ambasadorul. L-am rugat , în cazul în care o să audă vreodată de el să-i spună că-l caută fata lui. Ca nu vreau nimic, doar să dau mâna cu el. După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui) care mi-a spus ca tatăl meu trăiește. I-am zis ca știu! Am simțit!

Ne-am auzit pentru prima data la telefon și i-am spus că eu când îi scriam Moșului îi spuneam că vreau să-l cunosc de Crăciun pe tata. Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reușit să-l aduc în România. Într-o lună, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreună o luna. Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce ?! Pentru că mama este o eroină. Pentru că mama a avut grijă de sentimentele mele, înainte să pună durerea ei în față”, a explicat vedeta.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Exclusiv. Brigitte Pastramă face loterie cu hainele cumpărate de fostul soț, Ilie Năstase