Luna trecută, Cristi a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, iar Inter i-a dat pe mână echipa Under 18. În trecut, el a pregătit formațiile U14 și U17 ale prestigiosului club din Milano.

Cristi Chivu, mai bogat cu 7 milioane de euro

Pentru a se dedica tot mai serios meseriei de antrenor, Cristi Chivu (39 de ani) a decis să petreacă mai mult timp în capitala Lombardiei, acesta fiind motivul pentru care a cedat vila din apropierea Bucureștiului, scrie gsp.ro.

Cel care s-a încumetat să achite 7 milioane € pe respectiva casă este Ștefan Vuza. Acesta are 49 de ani, este patronul ChimComplex Borzești și a cumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

Construită în 2008, vila are cinci dormitoare, şapte băi, trei garaje, o punte cu foişor, un doc pentru ambarcaţiuni, o cascadă, un centru de fittnes, sală de bowling şi biliard, sală de spectacole, cinematograf, centru spa, piscină interioară, precum şi camere pentru angajaţi. Totul, pe o suprafaţă totală de 2.500 de metri pătraţi. Acolo au locuit Cristi Chivu (39 de ani), soţia lui, Adelina (37 de ani) şi fetele lor, Natalia (10 ani) şi Anastasia (8 ani) până la jumătatea lui 2016. Atunci ei au decis să se mute, de fapt să se reîntoarcă în Italia, la Milano, acolo unde fostul fotbalist e o adevărată legendă. Cum nu mai aveau motive să ţină luxoasa vilă din România, familia Chivu a scos-o la vânzare pe un site specializat.

Cristi Chivu, averea

Component al formaţiei Internazionale Milano între 2007 şi 2014, fotbalistul român a acumulat o avere impresionantă, având în vedere că în primii săi ani la Inter primea cel mai mare salariu dintre jucătorii români aflaţi atunci în activitate: 5,4 milioane de euro pe sezon, fără bonusuri. Astfel, nimeni nu a fost mirat când s-a aflat că, în 2012, Cristi Chivu a cumpărat, pentru câteva milioane de euro, o vilă impunătoare în Corbeanca, o comună aflată lângă Bucureşti. Averea lui Cristi Chivu a fost estimată la 22 de milioane de euro.

Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români ai ultimilor 20 de ani. Din păcate, a trebuit să pună capăt carierei prematur, la doar 33 de ani, din cauza accidentărilor. El s-a retras din activitate în 2014, când era legitimat la Inter Milano, echipă cu care a cunoscut cele mai mari satisfacţii ca jucător.


Secrete dezvăluite. Ion Țiriac face parte dintr-o biserică unde se aplică „zeciuiala” și s-a renunțat la poligamie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri