Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep și-a mărit averea, după calificarea în turul 3 la Roland Garros 2020

Simona Halep și-a mărit averea, după calificarea în turul 3 la Roland Garros 2020
Bravo, Simona Halep! Românii se mândresc cu jucătoarea de tenis care merge din victorie, în victorie,. Nu numai că s-a calificat în turul 2 de la Roland Garros 2020, dar a câștigat și o mulțime de bani.

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Roland Garros 2020, după ce a învins-o pe Sara Sorribes Tormo.

Simona Halep și-a mărit averea, după calificarea în turul 3 la Roland Garros 2020

Calificarea în turul 3 la Roland Garros înseamnă şi o importantă lovitură financiară pentru Simona Halep, scrie fanatik.ro. Prin victoria cu Irina Begu, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 126.000 de euro. Irina Begu rămâne cu 84.000 de euro, suma pentru turul 2.

Turneul de la Roland Garros 2020 are premii diminuate din cauza pandemiei de coronavirus. Și rămâne din acest punct de vedere pe ultimul loc între toate turneele de Grand Slam. Dar rămân sume imposibil de ignorat pentru orice jucător din lume. 1,6 milioane de euro primește fiecare dintre cei doi învingători, la masculin și la feminin.

Simona Halep are deja trei turnee WTA câștigate în acest an, la Dubai, la Praga și la Roma. Cel din Italia a fost cel mai important, de categorie Premier 5, și a adus în conturile Simonei Halep puțin peste 200.000 de euro.

În schimb, turneul de la Praga, primul pentru ea de la reluarea circuitului, nu a adus o sumă prea consistentă în conturi. Doar 25.000 de euro a primit din partea organizatorilor pentru acel trofeu. Sursa: fanatik.ro


Upss! Dorian Popa, împachetat în prosop ca Marica. Descoperiți diferențele!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre