Upss! Dorian Popa, împachetat în prosop ca Marica. Descoperiți diferențele!

Upss! Dorian Popa, împachetat în prosop ca Marica. Descoperiți diferențele!
Fără doar și poate, Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și vizionați bărbați din lumea mondenă. Artistul este apreciat de sute de mii de femei de pe Instagram, dar el o iubește doar pe Babs care vrea să fie și mama copilului lui. Asta fără să facă planuri de nuntă. Sute de mii de bărbați îl apreciază pe Dorian pentru corpul sculptat la sală.

Pentru toți fanii și toate fanele, Dorian Popa a a renunțat complet la inhibiții și a arătat, direct din dormitor, ce vede doar iubita lui. Toată lumea a văzut un Dorian mai sexy ca oricând.

Actorul și-a făcut apariția în mai multe ipostaze incendiare, înfășurat, doar în partea de jos a corpului, într-un prosop alb. Un prosop ca a lui Marica, dar care învelea un altfel de trup. Toate admiratoarele au putut să vadă ceea ce doar Babs vede în dormitor. Imediat după ce s-a trezit, Dorian Popa s-a așezat în fața oglinzii, după ce și-a acoperit zona intimă cu un prosop alb, și a postat repede imaginile pe Instagram.

Cum era de așteptat, reacțiile au fost și ele pe măsura așteptărilor. În doar câteva minute a adunat mii de like-uri și sute de comentarii. Nu este pentru prima dată când el le face admiratoarelor sale asemenea surprize. Din păcate, ele sunt la Story și dispar după 24 de ore.

Dragoste mare, pentru o singură domnișoară

Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai invidiate cupluri de la noi și se bucură de succes pe toate planurile. Cei doi s-au mutat împreună, în casa nouă a actorului, și fac planuri de viitor. Zilele trecute, Dorian i-a demonstrat din nou iubitei sale cât de mare e dragostea pe care i-o poartă. El și-a vândul bolidul de lux, dar a decis că este vremea ca și Babs să fie văzută la volanul unei alte mașini. Frumoasa abia și-a luat carnetul de conducere.

„Mergem să luăm mașina pentru ultima oară. După care nu o s-o mai vedem. Parcă mă încearcă așa niște fiori, un sentiment ciudat. Pentru că bă, e mașina alături de care am petrecut cele mai multe peripeții, este mașina pe care voi o cunoașteți cel mai bine; pentru că deși am avut și alte mașini înainte, ele nu erau atât de prezente pe YouTube, nu eram atât de atașat de ele.”, a mărturisit Dorian Popa pe YouTube, acum câteva zile.

Sursa foto: Instagram

Brooklyn Beckham și-a necăjit mama. Iată cum și-a cerut scuze față de la Victoria

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri