Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul micuței Josephine

Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul micuței Josephine
Recent, Andreea Bănică i-a lăsat pe toți cu gura căscată, postând pe contul său de Instagram imagini de la botezul micuței Josephine. Cum apar Smiley și Gina Pistol.

Andreea Bănică a strălucit pur și simplu la botezul fetiței lui Smiley. Cum arată prezentatoarea Gina Pistol la cel mai frumos eveniment din viață.

Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul micuței Josephine

După ce i-a dat de gol pe Smiley și Gina Pistol cu botezul, Andreea Bănică merge mai departe și postează prima fotografie de la fericitul eveniment. Dacă Andreea a optat pentru o superbă salopetă ciclam, Lucian Mitrea a purtat o ținută lejeră, formată din blugi albaștri, tricou alb și un sacou cu dungi.

Smiley a preferat să se îmbrace în nuanțe de alb cu bej, iar mămica Gina a avut o rochiță albă, cu motive roșii, tradiționale. Evenimentul a avut loc în aer liber și au participat doar membrii familiei, dar și cei mai intimi prieteni. Gina și Smiley au confirmat că botezul a avut loc duminică, 20 iunie.

Care au fost primele cuvinte ale lui Smiley la nașterea fetiței

La scurt timp de când Gina a adus-o pe lume pe micuța Josephine, Smiley a dat o declarație care i-a impresionat pe fani. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: Am devenit părinți!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:) (…) Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a declarat Smiley, pe pagina de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre