Ce transmit hainele prințesei Charlene de Monaco despre starea ei psihică. A renunțat la culori

Ce transmit hainele prințesei Charlene de Monaco despre starea ei psihică. A renunțat la culori
Prințesa Charlene de Monaco a lăsat deoparte hainele colorate în aparițiile publice de după externarea din clinica elvețiană unde a stat  din toamna anului trecut. Un psiholog specializat în cromatică a „tradus” decizia prințesei de a se arăta public în haine terne.

Prințesa Charlene de Monaco a participat, sâmbătă, la turneul de rugby Sainte Dévote și a purtat o rochie midi bleumarin. Pentru prima sa apariție publică, de săptămâna trecută, Charlene a optat pentru un costum gri, cu pantalon și croi mai larg, aproape bărbătesc. În acest weekend ea și-a făcut a doua apariție publică alături de familia sa și a îmbrăcat o altă ținută fără culoare.

În vârstă de 44 de ani, prințesa Charlene a purtat o rochie midi de culoare navy când a participat la turneul de rugby Sainte Dévote cu soțul ei, Prințul Albert de Monaco și gemenii lor de șapte ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, sâmbătă. Psihologul Lee Chambers, a declarat pentru FEMAIL că decizia lui Charlene de a se distanța de culorile vibrante în ultima vreme ar putea fi pentru a o ajuta să se simtă mai „ancorată și mai așezată” în timp ce „își caută echilibrul”.

Charlene de Monaco a petrecut luni de zile la tratament în Elveția

Charlene, născută în Zimbabwe, și soțul ei au fost rareori văzuți împreună de când ea a petrecut aproximativ 10 luni în Africa de Sud anul trecut, după ce a contractat o infecție gravă a sinusurilor în timpul unei călătorii caritabile efectuată de una singură. Boala a dus-o la spitalizare și a întârziat întoarcerea la Monaco – iar după ce a revenit în principat în noiembrie anul trecut, a plecat aproape imediat în Elveția pentru a primi tratament pentru „epuizare”.

Ce spune psihologul despre ultimele ținute ale prințesei de Monaco

Lee a declarat: „Purtarea unor culori mai închise, mute, mai ales pentru cineva care este cunoscut pentru o garderobă vibrantă și expresivă, este de obicei un semn că este în căutarea stabilității și a siguranței și că în prezent navighează într-o perioadă dificilă din viața sa.

Aceste culori stinse ne pot face să ne simțim mai așezați, promovând o energie mai odihnitoare care poate fi benefică atunci când căutăm să ne vindecăm sau să găsim pace și seninătate atunci când ne confruntăm cu adversități. Prin purtarea acestor tonuri, comunicăm, de asemenea, lumii din jurul nostru că luăm lucrurile mai încet și avem nevoie de spațiu pentru a respira și, având în vedere că aceste culori sunt simbolul încrederii și al controlului, transmite că ea lucrează în prezent pentru a ajunge acolo unde vrea să fie.

Și, având în vedere că atât griul, cât și albastrul și albastrul marin sunt aliniate la neutralitate și echilibru, cu siguranță se poate spune că ea este în prezent în căutarea echilibrului în acest moment al vieții sale”, a arătat psihologul Lee Chambers. Amintim că într-una dintre ultimele sale apariții publice înainte de lunga sa absență de la Monaco, prințesa Charlene a purtat un ansamblu strălucitor, cu modele, pe 16 decembrie 2020.

Sursa foto: Instagram