Ce treabă serioasă are Lucian Mîndruță cu Tzancă Uraganu. Veste uriașă dată de manelist

Ce treabă serioasă are Lucian Mîndruță cu Tzancă Uraganu. Veste uriașă dată de manelist
Lucian Mîndruță a reușit să șocheze internetul cu ultimul mesaj postat pe contul său de Facebook. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Iar acum vor fi urmări.

Veți rămâne uimiți să aflați ce treabă serioasă are Lucian Mîndruță cu Tzancă Uraganu. I s-a adresat public cât de respectuos a știut. „În atenția domnului Tzancă Uraganul” – așa își începe Lucian Mîndruță postarea. Nu se ceartă, e de bine. Dar tot e neașteptat.

Fostul prezentator TV i-a cerut lui Tzancă Uraganu să facă o manea despre vaccinul anti-COVID-19. Mai exact, e soluția găsită de vedeta TV pentru a mobiliza oamenii să se vaccineze, în contextul în care numărul persoanelor care au încredere în vaccinuri e foarte redus în țara noastră.

Ce treabă serioasă are Lucian Mîndruță cu Tzancă Uraganu

 

”În atenția domnului Tzancă Uraganu, nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube ca sunteți capabil să ajungeti la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi, avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlaga. N-au mușchi la limbă.

Ce vreau să vă rog: nu vreți să vă ocupati dumneavoastră, domnu’ Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și domnul Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu”, a scris Lucian Mîndruță, pe pagina sa de Facebook.

Pandemia și versurile pro vaccinare

Trebuie spus că despre pandemie au mai cântat și alți maneliști. Melodiilor lor au ajuns hituri între fani. O manea celebră îi aparține lui Florin Salam. Și, așa cum Rețete și vedete a scris, e fredonată cu patos și de Alex Bodi.

Dar să revenim la Lucian Mîndruță și la ce i-a cerut acesta lui Tzancă Uraganu. Fostul prezentator TV i-a transmis, în aceeași postare, și câteva idei celebrului manelist.

„Nu vreau să va dau sugestii, da’ am început aici ceva: „Am seringă, am valoare, și nici mâna nu mă doare, dacă-i moca vaccinarea la la la la la la la….” Acum știu că puteți mai bine, da’ am zis să dau doar direcția. Nu lipim pe frunte nici măcar o sută de euro, dar luați-o ca pe o cerere onestă, serioasă, reală, către cetățeanul Tzancă. Ar fi un frumos gest civic. În fond, cred că și dumneavoastră vreți să înceapă nunțile mai devreme, nu?”, a mai adăugat fostul prezentator TV.

Fanii, în extaz. Veste uriașă dată de celebrul manelist

Fanii lui Mîndruță sunt în extaz cu așa o provocare adresată lui Tzancă. „Genială ideea lui Lucian Mîndruță, ca maneliști celebri să compună o manea cu zvâc pro vaccinare, că doar le arde și lor buza de un ban cinstit de la nunți și paranghelii. O zic din interes că deh…, dacă au ei nunți și botezuri, are și popa :))) „Bum, bum, buuum vaccinui-i pă drum, / Ne scapă dă pandemii și dă conspirațiii…””, a scris un internaut.

Cum era de așteptat  cererea lansată de fostul prezentator TV nu a rămas fără ecou. Maneliștii au intrat în fibrilații. Iar cel chemat să dinamizeze, gratis, campania națională de vaccinare, a acceptat provocarea.

Tzancă Uraganu i-a răspuns tot pe Facebook lui Lucian Mîndruță. „N-a vorbit rau domnul Lucian ! Marius DE LA Focșani eu zic sa facem un hitt pentru vaccinări”, a scris manelistul. Fanii lui au reacționat imediat. Ideea e bună. „Bagă, Tzanca un hit, esti number 1!”, i-a scris cineva.

Sursa foto: Facebook

Fiul lui Mircea Dinescu are un țel: „cu lăutarii după mine”. Ce i-a cerut însă tatăl-poet