Ce trebuie să ai în garderobă. Nu se demodează în timp

Ce trebuie să ai în garderobă. Nu se demodează în timp
Indiferent de tendinţele modei, stiliştii vă recomandă să aveţi cel puţin 7 -10 piese care sunt obligatorii în garderobă, pe care le puteţi purta în orice ocazie, care nu se demodează în timp. Un palton din lână, o eşarfă colorată, un pantof stiletto vă pot scoate din încurcătură dacă nu aveţi ceva “la modă”.

O eşarfă colorată a fost mereu un accesoriu important, înnodat pe o parte, sau “cravată”. A fost lansată în 1937, iar de atunci au fot create sute de modele. Unele au fost purtate pe cap, la geantă, la brâu sau în păr. Este un accesoriu stilat pe care este bines ă îl aveţi în garderobă. O gentuţă plic, de tote formele, cu sau fără paiete, te poate scoate scoate din încurcătură la un party.

Este bun şi un pulover simplu din lână, de bună calitate, cu decolteu în formă de V sau rotund.

Ce trebuie să ai în garderobă. Nu se demodează în timp

“Indiferent de ce mai visează vreun designer peste noapte, sunt câteva obiecte vestimentare pe care musai trebuie să le ai în dulap, indiferent de stilul pe care îl ai, mai ales dacă nu ești o fashionistă convinsă”, scrie gracefulstyle.ro.

Paltonul

Un palton cambrat sau drept, ori un trenci, aceasta piesa vestimentară necesară, indiferent dacă ești genul casual, rock ori trandy.

Pantofii stiletto

Sunt femei care nu poarta pantofi cu toc pentru că sunt adeptele stilului sport, dar chiar și ele au momente când trebuie să-și puna o pereche de pantofi cu toc în picioare.

Rochia neagră

Cu o astfel de rochie, scurtă sau midi nu dați greş niciodată, la orice eveniment ați merge.

Pantalonii evazați

Acest tip de pantaloni te va ajuta să ascunzi micile imperfecțiuni și să-ți alungești picioarele, părând mai subțiri.

Geaca de piele

O geacă de piele, nu imitație ori piele ecologică, o puteți purta oriunde și o puteți accesoriza cam cu orice și în plus este o investiție pe termen lung, pentru că se deteriorează greu și nu se demodează niciodată.

Rujul roșu

Aproape oricărei femei îi stă bine cu ruj roșu, atâta timp cât se alege nunanţa potrivită. Rujul roșu îl puteți purta oriunde și vă salvează atunci când vă machiați doar cu rimel și blush.

Blugii

Blugii sunt acea piesă vestimentară, care se pot purta oriunde, indiferent de stilul vestimentar pe care îl aveți.

Fusta creion

Recomandată este cea midi, cu talie înaltă ori normală, este un obligatoriu în garderoba oricui.

Pantofii sport

Chiar dacă ești o persoană cu un stil vestimentar casual ori clasic, cu siguranță atunci când mergi într-o vacanţă, ori la o plimbare prin parc, nu iți iei pantofii cu toc! Teneşii sunt ideali pentru momentele de relaxer

Tricoul alb

Se poate purta la fuste, la pantaloni cu paiete ori casual. Nu veți da greș!

Poşta plic

Atunci când aveți un eveniment este musai să vă luați o poşetă mică, tip plic, un clutch. Să nu vă lipsească clutch-ul negru, simplu, că să-l puteți accesoriza ușor la orice ținută. Sursa: gracefulstyle.ro