Ce zice Andreea Bălan de relația cu Tiberiu Argint. Se mărită sau nu?

Ce zice Andreea Bălan de relația cu Tiberiu Argint. Se mărită sau nu?
Andreea Bălan a vorbit despre relația cu Tiberiu Argint. Artista trăiește o poveste de dragoste de aproximativ un an cu acesta.

După despărțirea de tatăl copiilor ei, George Burcea, Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, bărbatul cu care se iubește de aproximativ un an de zile. În cadrul unei emisiuni TV, Andreea Bălan a vorbit despre relația cu Tiberiu Argint, dar și despre zvonurile privind o posibilă căsătorie. Iubitul artistei este fratele Soniei Argint-Ionescu de la TVR. 

Ea și Tiberiu Argint au apărut prima dată împreună la o petrecere, în Vama Veche, vara trecută. După aceea au avut mai multe vacanțe și excursii împreună, iubitul însoțind-o pe vedetă inclusiv la concerte. Deși momentan nu locuiesc împreună, cei doi sunt mai fericiți ca oricând. 

Andreea Bălan vorbește despre relația cu Tiberiu Argint. Nu vrea căsătorie acum 

Andreea Bălan relația Tiberiu Argint

Vedeta a mărturisit că preferă sa fie discretă în ceea ce privește viața sentimentală. Astfel, nu se mai expune ca altădată cu iubitul ei. „Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, a mărturisit artista. 

De asemenea, aceasta a clarificat că nu se poate face o nuntă acum, pentru ca nu este divorțată oficial de George Burcea. „Am zis că mă văd căsătorită.  Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a încheiat Andreea Bălan. 

Ar mai fi de spus că deși l-a pus la punct pe fostul soț legat de posibile iubite și de faptul că nu admite ca fetițele lor să îi cunoască „prietenele” cel puțin câțiva ani de acum încolo, nu la fel stau lucrurile când vine vorba de Tiberiu Argint, Acesta a fost și el în vacanțele în care, oficial, Andreea era doar cu fetițele. A mai „scăpat” câte-o fotografie din aceleași și locuri pe unde umbla Andreea, fix în timp ce vedeta se afla acolo.

Foto: Facebook

Theo Rose are un mare vis! Pentru ce își strânge bani și renunță la orice vacanță