Theo Rose are un mare vis! Pentru ce își strânge bani și renunță la orice vacanță

Theo Rose are un mare vis! Pentru ce își strânge bani și renunță la orice vacanță
Theo Rose este foarte populară și are suficienți bani ca să își permită multe lucruri luxoase, dar acum strânge bani pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. Despre ce este vorba?

Theo Rose are un mare vis! Theo Rose a devenit rapid populară după ce a avut o apariție spectaculoasă la „Bravo, ai stil!”. După acest show artista a scos o mulțime de piese și colaborări cu cei mai buni cântăreți din România. Foarte rapid s-a urcat în trendingul YouTube-ului românesc.

Acum are o jumătate de milion de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Săptămânal postează noi fotografii și zilnic publică InstaStory despre viața ei personală, dar și profesională. Artista se bucură din plin de atenția oamenilor, care o iubesc pentru frumusețea, talentul și caracterul ei.

Cei care au urmărit emisiunea „Bravo, ai stil!” cunosc personalitatea și felul ei de a fi. Nu se lasă jignită și dacă își dorește un lucru important, îl obține foarte rapid. Cu toate că are tot ce poate să își dorească un artist, vedeta strânge bani și nu își permite o vacanță, întrucât vrea să își îndeplinească cel mai mare vis.

Theo Rose are un mare vis!

Chiar și pe timp de pandemie Theo Rose nu suferă din lipsa banilor, chiar din contra are mai multe propuneri de colaborări și contracte de publicitate cu diferite brand-uri cunoscute. Este periodic întrebată dacă vrea să ia o pază, iar artista mereu răspunde că nu simte nevoia de a se opri, pentru că are suficientă energie și creativitate ca să-și continue cariera în lumea muzicală.

Urmăritorii nu au observat la această vedetă să plece într-o vacanță sau să se relaxeze pe o plajă. Se pare că artista vrea să economisească mai mulți bani. Dar pentru ce? Theo Rose a menționat pe Instagram că își pune în rezervă mulți bani, pentru a-și cumpăra o casă, la care visează de mult timp.

„Nu plec în nicio vacanță. Aș putea. Mi-ar plăcea … Nici nu am simțit cu adevărat, pentru că dacă aș fi simțit cu adevărat nevoia de o vacanță, probabil că mi-aș fi luat o vacanță. Am zis să strâng bani să-mi iau casa mea și asta fac acum”, spune Theo Rose pe Story.

Cântăreața vine dintr-o familie plină de talente, pentru că mama ei deține o voce fenomenală. De asemenea, și sora cea mare a artistei se poate lăuda cu o superbă voce, care preferă să cânte mai mult muzică populară, conform monden.ro.

Foto

Instagram

Curăță plămânii în mod natural. Ne scapă de infecții și boli transmisibile