Cea mai controversată apariție la Săptămâna Modei de la Milano. Ați purta așa ceva? – Imaginile momentului

Cea mai controversată apariție la Săptămâna Modei de la Milano. Ați purta așa ceva? – Imaginile momentului
Maxi-genele cinematografice care au fost vizibile la modelele care au defilat pentru Prada la prezentarea de modă primăvară-vară 2023, din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, au isterizat internetul. Influenceri și personalități publice au devenit obsedate de ele.

Miuccia Prada și Raf Simons au ridicat ștacheta și mai mult decât o prezentare de modă, la Milano, au prezentat un spectacol de 360°, captivant și futurist, cu diferite niveluri de profunzime artistică și culturale.

Meritul se datorează colaborării cu regizorul danez Nicolas Winding Refn, care împreună cu studioul AMO a realizat o serie de scurtmetraje legate între ele și proiectate în timpul spectacolului pentru a transforma spațiul catwalk-ului într-un tunel.


Titlul proiectului este Touch of Crude și reprezintă bine starea de spirit a ceea ce a fost pus în scenă astăzi în cadrul prezentării de modă Prada de la Milano Fashion Week Spring Summer 2023. Ceea ce s-a remarcat a fost înainte de toate un detaliu de frumusețe asumată, în ​​plus: genele false iemense, dramatice și dese, care au dat un aspect aspect ferm, înfiorător, aproape de film de groază, scrie Elle.com.

Cea mai controversată apariție la Săptămâna Modei de la Milano

Maxi genele false au fost aplicate fiecărui model, nerespectând forma naturală a genelor acestora. Au acoperit complet ochiul, ștergându-i culoarea și expresia. Fiecare chip a fost apoi transformat și transfigurat, modelele au devenit păpuși nici romantice, nici copilărești, ci inspirate dintr-un imaginar de groază.

Modificarea unei părți a corpului și întunecarea privirii, un element care mai mult decât oricare altul ne leagă între ființe umane, a adus prezentarea de modă Prada la un nivel neașteptat.

Un coșmar bine gândit obținut prin manipularea stilurilor de frumusețe. Toate acestea însă nu au ascuns hainele, ci mai degraba le-au redat, atat de deschise si cu nuante pastelate, perfecte pentru colecția viitoare de primavara, o interpretare noua, cu mai multe fațete.

Una dintre cele mai influente case de modă și simbol al anilor 1990, Prada este o companie italiană de modă înființată în anul 1913 de către Mario Prada. Cele mai importante și căutate accesorii ale celebrei case de modă sunt curelele din piele, pantofii cu toc foarte înalt, dar și poșetele feminine care au prețuri ce pornesc de la aproximativ 1000 euro bucata.

Sursa foto: Instragram