Moda anului viitor. Iată ce se va purta in primăvara-vara lui 2023 – Zendaya deja a adoptat trendurile

Moda anului viitor. Iată ce se va purta in primăvara-vara lui 2023 – Zendaya deja a adoptat trendurile
Colecțiile pentru noul sezon de primăvară – vară 2023 sunt în curs de prezentare. Va fi primăvară pe străzi in 2023, dar și în garderobe. Zendaya s-a îndrăgostit de trendul care se anunță să țină capul de afiș al creatorilor de modă, și nu e singura vedetă care l-a adoptat deja.

Vedetele au rezonat imediat cu noile tendințe. Pe covorul roșu deja și-au făcut apariția piese din colecțiile înflorate prezentate de designeri. Dar nu e vorba de imprimeuri sub formă de flori, ci de niște flori altfel. Imense, în volum 3D.

Are 151 de milioane de urmăritori, dar pe Instagram Zendaya nu are postări atât de frecvente. Dar de fiecare dată când împărtășește fotografii și gânduri este întotdeauna o mare bucurie pentru cei care o urmăresc și, bineînțeles, un mare succes. Cu atât mai mult atunci când vine vorba de ținute „magice”. Dacă de curând, la Emmy, ne-a făcut să visăm cu o rochie neagră de prințesă de la Valentino. Acum, pentru Săptămâna Modei de la Paris, a mizat pe alb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Actrița a purtat o rochie lungă magnifică, cu o crăpătură decorată cu o floare imensă, un Anthurium, anticipând colecția Loewe primăvară – vară 2023, care va fi prezentată la Paris pe 30 septembrie. Directorul de creație al brandului, Jonathan Anderson, a postat, de asemenea, o fotografie a look-ului, în timp ce stilistul lui Zendaya, Law Roach, a distribuit un videoclip în care vedeta pozează îmbrăcată în rochia înflorată, scrie Vogue.com.

Rochii cu flori, trendul momentului în ultimele săptămâni de modă

Florile sunt protagonistele absolute ale colecțiilor primăvară – vară 2023. Acestea nu sunt doar imprimeuri, ci adevărate creații 3D, care devin piesa centrală a ținutelor, chiar și în mărime exagerată. Multe colecții prezintă flori supradimensionate, precum cea din ținuta afișată de Zendaya.

În acest sezon este loc și pentru flori mai puțin obișnuite, precum Anthurium-ul purtat de Zendaya sau gypsophyllum-urile care apar pe pălăriile lui S.S. Daley.

Merită amintită și ținuta cu flori naturale a actriței Cate Blanchett, pe covorul roşu al festivalului de film de la Veneția. Vedeta a strălucit într-o salopetă Schiaparelli, având decolteul corsetului ornat cu flori mari.

Sursa foto: Instagram