Cea mai frumoasă Primă Doamnă a Americii a fost ignorată mereu de marile reviste ale lumii 

Cea mai frumoasă Primă Doamnă a Americii a fost ignorată mereu de marile reviste ale lumii 
Aveți o explicație pentru asta? Jill Biden apare pe coperta revistei Vogue, după ce Melania Trump a fost ignorată de publicaţie. 

Cea mai frumoasă Primă Doamnă a Americii a fost ignorată mereu de marile reviste ale lumii, și asta, probabil din cauza soțului său, mult prea controversatul Donald Trump. Actuala Primă Doamnă, Jill Biden, a fost pusă pe coperta celebrei reviste. Și, așa cum se obișnuiește, i s-a luat un interviu amplu.

În interviul respectiv Jill Biden spune că soţul său se dovedeşte a fi „un preşedinte mai calm” decât Trump. Ea spune că „un motiv al alegerii lui Joe a fost că oamenii au vrut ca cineva să vină şi să vindece naţiunea asta, nu doar de pandemie, ceea ce simt că Joe a făcut, prin vaccinarea tuturor, dar şi pentru că… este un preşedinte mai calm. Scade temperatura”.

Cea mai frumoasă Primă Doamnă a Americii a fost ignorată

Amintim totuși că în familia Trump a suferit din cauza faptului că Melania a fost mereu ignorată de revistele de fashion și life & style. Asta în ciuda faptului că o planetă întreagă a recunoscut cât era de elegantă, la orice apariție. iar frumusețea ei era evidentă.

În decembrie anul trecut, Donald Trump a partajat pe Twitter un mesaj de la Breitbart News. „Snobii elitişti din presa de modă au ţinut cea mai elegantă Primă doamnă din istoria Americii la distanţă de copertele revistelor timp de patru ani consecutiv” – scria acesta. Preşedintele de la acel moment a spus că prima doamnă a fost „cea mai grozavă din toate timpurile”.

Jill refuză să aibă stilist

Pentru a ilustra interviul acordat Vogue, dar și coperta, actuala Primă Doamnă a fost fotografiată de celebra Annie Leibovitz. Alegerile ei vestimentare au stârnit discuţii, de-a lungul timpului. La summitul G7 din Cornwall de luna trecută, ea a purtat o jachetă creată de Zadig & Voltaire pe care era inscriţionat „LOVE”.

Toată lumea a considerat mesajul o replică la haina cu mesajul „I really don’t care, do u?” pe care Melania Trump a purtat-o în 2018, într-o vizită în Texas, unde a întâlnit copiii migranţilor separaţi de părinţi.

Biden le-a spus reporterilor care a fost mesajul ei. „Aducem dragostea în America. Aceasta este o conferinţă globală şi încercăm să aducem unitate în lume. Cred că este necesar acum ca oamenii să aibă un simţ al unităţii din toate ţările şi un sentiment de speranţă după un an de pandemie”.

În timpul alegerilor din noiembrie, Jill Biden a purtat cizme Stuart Weitzman pe care scria „Vote”. „Îmi place să aleg dintr-un grup divers de designeri”, a spus ea pentru Vogue.

În ziua învestirii, pe 20 ianuarie, Biden a purtat o haină turcoaz, rochie şi mănuşi semnate Markarian. Alegerile ei au fost văzute ca un semnal asupra crizei economice din industria modei. Prima Doamnă susține că nu lucrează cu un stilist.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Oana Zăvoranu a amenințat-o pe Adela Popescu. „Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei”

Recomandarile noastre