Cea mai mare dovadă de iubire. Ce le-a spus fostul „Agent 007” celor ce critică greutatea soției sale

Cea mai mare dovadă de iubire. Ce le-a spus fostul „Agent 007” celor ce critică greutatea soției sale
Fostul agent 007 și soția sa, producătorul de filme Keely Shaye Smith, au o relație aparte, de aproape 30 de ani. cei doi sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut, în tinerețe, pe o plajă din Mexic.

Nu puține sunt momentele în care celebrul actor Pierce Brosnan își manifestă deschis dragostea pe care i-o poartă soției sale , Keely Shaye Smith. Și are mereu replici atunci când apropiații sau fanii au de comentat referitor la faptul că jumătatea sa nu are nici pe departe un trup de fotomodel.

Fostul agent 007 spune că iubește fiecare curbă din corpul soției sale

Pierce Brosnan este căsătorit cu iubita sa soție Keely de peste 20 de ani, dar cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani. În acest timp au crescut cinci copii, inclusiv doi fii pe care Keely și Pierce îi au împreună. Cuplul are doi fii împreună, Dylan, de 23 de ani și Paris, de 20 de ani, ei find cei mai mici dintre cei cinci copii ai lui Pierce. Ceilalți trei copii mult mai mari, sunt adoptați de el în timpul primei căsătorii cu Cassandra. Aceasta a murit de cancer.

Soția lui Pierce Brosnan, o femeie cu forme voluptoase

Corpurile se schimbă de-a lungul anilor din cauza a tot felul de factori și stiluri de viață, iar soția fostului actor din James Bond este un exemplu, tânăra subțirică ce era la nunta sa a devenit o femeie cu forme voluptoase. Oamenii s-au apucat să critice schimbările fizice ale soției fostului agent 007, considerând că acesta nu mai „merită” o femeie cu această constituție. Însă răspunsul lui Brosnan nu a întârziat să apară, lăsând să se înțeleagă clar ce părere are despre soția sa, dar și despre criticile pe care le primește.

Pierce Brosnan și soția sa s-au cunoscut pe o plajă, în Mexic

Pierce a povestit odată cum „prietenii i-au oferit lui Keely o intervenție chirurgicală pentru a-i reduce greutatea”, comentariu care l-a înfuriat pe starul din James Bond. „Iubesc cu tărie fiecare curbă a corpului ei. Ea este cea mai frumoasă femeie în ochii mei. Și, de asemenea, pentru că ea a avut cei cinci copii ai noștri”, a fost răspunsul pe care Pierce Brosnan l-a dat lumii întregi, într-o postare pe rețelele sociale.

„În trecut, am iubit-o cu adevărat pentru persoana ei, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc și mai mult pentru că este mama copiilor mei. Și sunt foarte mândru de ea și caut mereu să fiu demn de dragostea ei”, a mai arătat celebrul actor.

Un cuplu exemplu de iubire împărtășită

Cuplul s-a cunoscut pe 8 aprilie 1994 și s-a căsătorit pe 4 august 2001 la Ballintubber Abbey, Irlanda, țara în care s-a născut celebrul actor. La cea de-a 20-a aniversare a căsătoriei lor, Kelly a împărtășit o poză cu ea purtând o tiară, alături de soțul ei, scriind: „Încă sunt aleasa! La mulți ani de la a 20-a aniversare de nuntă @piercebrosnanofficial Mulțumesc pentru darul iubirii și prieteniei tale. Lumea este mai frumoasă cu tine în ea! 4-8-94 / 8-4-2001”.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 20 de ani, după alți 10 petrecuți împreună

Actorul împărtășește cu mândrie imagini cu soția și familia sa pe rețelele de socializare, iar în septembrie 2022 a onorat ziua de naștere a soției sale cu o fotografie superbă a celor doi îmbrățișându-se împreună, cu Keely purtând o floare roz aprins în păr. „Te iubesc nespus de mult. Atâția ani de dragoste, viață, muncă și joacă. Mergem mai departe!”, i-a scris acesta.

Starul din seria James Bond, în vârstă de 69 de ani, le-a arătat fanilor că romantismul este încă prezent în viața lui și a soției și că ar putea fi un exemplu pentru multe alte cupluri.

Pierce Brosnan, abandonat de tată în copilărie

Pierce Brosnan a susținut mereu că este un familist convins și a vorbit despre ce înseamnă familia pentru el. Într-unul dintre interviuri, actorul a spus: „Prețuiesc foarte mult familia. Prețuiesc să fiu tată. Nu am crescut cu o figură paternă sau cu o familie solidă. A fost o fractură profundă, o anumită izolare și o singurătate care a mânuit puterea minunată a imaginației mele. A trebuit să mă înțeleg singur și să mă intuiesc”.

Tatăl lui Pierce, Thomas, l-a abandonat pe el și pe mama sa May când actorul era mic, iar el a recunoscut că a avut o copilărie „destul de solitară”.

De aceea vorbește des despre viața minunată pe care o trăiește alături de familia sa și mai ales de Keely. El a povestit, de asemenea, despre experiența sa din timpul pandemiei: „Vara trecută (n.r.- 2020) a fost, de asemenea, de fapt o vară minunată. Ironic, pentru că eram închiși pe insulă. Dar am pictat, am grădinărit, am înotat. Și făceam asta în fiecare zi. Și Keely a gătit mâncare și ne-am plimbat”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre