Cea mai simplă vrajă de noroc, nu dă greș niciodată – Se face în această seară, în ziua Echinocțiului de Toamnă

Cea mai simplă vrajă de noroc, nu dă greș niciodată – Se face în această seară, în ziua Echinocțiului de Toamnă
Toamna și-a intrat în drepturi cu pași repezi, așa că acum este momentul perfect pentru a crea o vrajă ușoară de noroc și prosperitate cu care să întâmpinați noul sezon.

Ziua echinocțiului de toamnă, care tocmai ce vine, e ideală pentru a pune în practică această super simplă, practică și frumos mirositoare vrajă de noroc. După ce o veți face-o, norocul va intra în viețile voastre, în timp ce casa vă va fi umplută de un miros de sărbătoare îmbietor. Ce  poate fi mai frumos mirositor decât combinația de portocală cu scorțișoară și busuioc.

Scorțișoara este un condiment puternic pentru aroma, efectele terapeutice și mistice. Dincolo de faptul că a fost folosită îndelung ca medicament, fiind un bun remediu natural pentru multe afecțiuni, scorțișoara are și puteri mistice legate de prosperitate, apreciate din cele mai vechi timpuri.

Pe de altă parte, busuiocul este o plantă înzestrată cu calităţi magice. De tulpinile lui sunt legate numeroase superstiţii, legende, şi credinţe ale lumii, fiind folosit, adeseori, în ritualuri, farmece, vrăji şi descântece, asociate, mai ales, cu dragostea. Nici nu are cum să fie altfel. Legenda spune că busuiocul creştea în locul unde Sfânta Elena a descoperit crucea pe care fusese răstignit Iisus Hristos.

De asemenea, nu există vrajă fără lumină, iar flacăra lumânării e tot ce aveți nevoie pentru a activa chemarea norocului la echinocțiul de toamnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LILLY STATHAM | Witchcraft & IG COACH 💜 (@mysticprimrose)

Iată ce aveți nevoie pentru cea mai simplă vrajă de noroc

O portocală

O lumânare portocalie

scorțișoară

busuioc

+ un bilet în care să descrieți domeniul în care doriți să se manifeste norocul în această toamnă.

Vechii celți și păgâni foloseau această zi a echinocțiului de toamnă pentru a mulțumi naturii pentru o recoltă bună și pentru a se ruga zeilor și zeițelor lor ca recolta să reziste toată iarna. Aveau loc ospețe, focuri, ofrande și sacrificii.

În zilele noastre norocul se poate invoca mai simplu. Tăiați portocala în două până la jumătate, și unde stați acolo bilețelul pe care ați scris domeniul în care doriți să se manifeste norocul în viața voastră. Puneți deasupra o bucată de coajă de scorțișoară, apoi presărați busuioc uscat, iar în final, pentru a declanșa vraja de noroc,  înfigeți în portocală lumânarea și aprindeți-o.