Cea mai șocantă scenă din Avatar 2 va face înconjurul lumii. Regizorul James Cameron a depășit imaginația

Cea mai șocantă scenă din Avatar 2 va face înconjurul lumii. Regizorul James Cameron a depășit imaginația
Cunoscuta actriță din „Aliens”, Sigourney Weaver, reușește să se țină într-o formă de zile mari chiar dacă are vârsta ideală pentru a ieși cu nepoții în parc. Vedeta, care e și mamă de actriță, trece printr-o transformare fabuloasă.

Regizorul James Cameron a depășit imaginația în Avatar 2. Săptămâna aceasta, cel mai așteptat film al momentului, Avatar 2, a avut o primă vizionare. Cu ușile închise, pentru presă și VIP-uri, la Londra. Lungmetrajul produs de Disney va fi lansat în cinematografe în data de 16 decembrie.

În timp ce publicul e curios despre prestația actorilor consacrați care se regăsesc în distribuție, cea mai șocantă scenă din Avatar 2 va face înconjurul lumii. Cunoscuta actriță din „Aliens”, Sigourney Weaver va juca rolul unui extraterestru de 14 ani în Avatar 2, în ciuda faptului că are 73 de ani. Vedeta a reușit o performanță la care majoritatea actrițelor din Hollywood obsedat de vârstă ar putea visa: obținerea unui rol jucând un personaj cu 59 de ani mai tânăr decât ea, scrie Daily Mail.

Actrița de 73 de ani povestește pentru revista You cum a ajuns să joace un extraterestru de 14 ani în continuarea filmului Avatar din 2009.

Cea mai șocantă scenă din Avatar 2

După cum știți, Weaver a jucat rolul doctorului în științe Grace Augustine, dar personajul a fost ucis, în film. Cu toate acestea, regizorul James Cameron a ținut morțiș să o aibă în noul film – Avatar: The Way Of Water. El a creat pentru ea un alt personaj: avatarul adolescent din Kiri.

„Ei bine, Jim (n.r. – James Cameron) este inteligent. Dacă el crede că pot face asta, hai să o facem, mi-am zis. Nu cred că lui John Wayne i s-a cerut să joace rolul unui tânăr de 14 ani când avea 70 de ani”, a mărturisit celebra actriță.

Lui Weaver nu i-a fost așa greu să intre în rolul unui adolescent. Încă își amintește de perioada respectivă prin prisma fiicei sale. Actrița o are pe Charlotte, în vârstă de 32 de ani, împreună cu soțul ei, regizorul Jim Simpson.

Recomandarile noastre