Ceaiuri care îți curăță sângele de toxine

Ceaiuri care îți curăță sângele de toxine
Sângele trebuie să alimenteze organele cu substanţe nutritive şi oxigen pentru ca organismul să fie sănătos. Dacă este plin de toxine şi se îngroaşă, acesta nu mai poate să-şi îndeplinească rolul. Ceaiuri care îți curăță sângele de toxine.

Dacă este plin de toxine şi se îngroaşă, sângele nu mai poate să-şi îndeplinească rolul. Poți să cureți sângele de toxine cu remedii naturiste. Ceaiurile de soc, urzică și orz verde pot să ajute.

Ceaiuri care îți curăță sângele de toxine

Ceaiurile sunt remedii natiriste în multe afecțiuni. Dacă sângele este plin de toxine şi se îngroaşă, acesta nu mai poate să-şi îndeplinească rolul. Ceaiuri care îți curăță sângele de toxine.

Unul dintre ceaiuri care ajută este cel din rădăcina de brusture , considerat de secole cel mai puternic leac pentru curăţarea sângelui.  Ceaiul care se prepară din această plantă ajută la detoxificarea sângelui şi a întregului corp, pentru că neutralizează radicalii liberi. De asemenea, împiedică toxinele să se instaleze în organism.

Remediul este de folos în special persoanelor cu un nivel ridicat al colesterolului “rău” şi trigliceridelor, hipertensivilor şi celor care au probleme cu greutatea.

Pune o linguriţă de plantă uscată într-un ibric, apoi toarnă 300 ml de apă caldă şi lasă să fiarbă cinci minute. Bea câte o cană, de două ori pe zi, cel puţin o săptămână pe lună.

Curăță sângele de toxine. Ceai de urzică

Urzicile subţiază sângele. Sunt surse importante de vitamine, A, B2, C, K, şi minerale, fier, zinc, siliciu.

Aceste plante ajută la eliminarea toxinelor din corp şi sunt ideale în perioadele stresante, când corpul depune mai mult efort decât în mod normal.

În sezonul rece sunt mai greu de găsit aceste plante, dar poţi să beneficiezi de proprietăţile lor dacă bei ceai de urzici. Amestecă două linguriţe de plantă uscată cu 250 ml de apă clocotită, acoperă şi lasă 10 minute la infuzat.

Strecoară şi bea ceaiul cu înghiţituri mici, câte trei căni pe zi, în cure de câte două săptămâni.

Ceaiuri care curăţă sângele. Ceai de soc

Pentru a regla funcţiile ficatului şi ca să îmbunătăţeşti circulaţia sângelui, bea zilnic, în special dimineaţa, câte o cană cu ceai de soc.

Previne apariţia bolilor cardiovasculare şi elimină toxinele şi celelalte substanţe care afectează organele. Toarnă un litru de apă clocotită peste şase linguri de plantă uscată şi lasă 10 minute să infuzeze. Strecoară şi bea ceaiul neîndulcit, cu înghiţituri mici.

Și orzul verde e bogat în vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Conține de 10 ori mai mult calciu ca laptele și de 5 ori mai mult fier decât spanacul. Și la vitamina E e campion – depășeșete cu mult aportul sucului de portocale. Enzimele digestive din compoziția sa distrug toxinele.

Se poate face o cură cu suc proaspăt. Bei zilnic o ceașcă cu suc, timp de 14 zile. Sucul poate fi obținut și prin dizolvarea unei lingurițe cu pulbere de orz verde într-o cană cu apă. Pulberea se găsește în magazinele cu profil naturist.


Cum petreceau românii în comunism. Se numeau ”ceaiuri”

Ceaiurile care îţi încarcă bateriile