Cel mai așteptat film, cu actori de Oscar, filmat lângă România

Cel mai așteptat film, cu actori de Oscar, filmat lângă România
Producătorii filmului „Dune” ce urmează să ajungă în cinematografe anul acesta au făcut public primul trailer al peliculei ce ecranizează celebrul roman omonim, din 1965, al lui Frank Herbert. 

După romanul Dune, legendarul regizor David Lynch a produs un film în 1984, iar mai târziu  a existat și o miniserie TV ce a fost lansată în anul 2000.

Noul „Dune” va ajunge în cinematografe începând cu 18 decembrie 2020 este regizat de Denis Villeneuve, realizator al filmelor science fiction „Blade Runner 2049” și „Arrival”. Astfel, Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures împreună cu aclamatul regizor nominalizat la Premiile Oscar, Denis Villeneuve, aduc pe marile ecrane celebrul roman al lui lui Frank Herbert, “Dune” „Dune” este filmat în mai multe locații din Budapesta, Ungaria și Iordania.

Actori de Oscar în distribuție

Primul trailer al noului film „Dune”, bazat pe epopeea SF a lui Frank Herbert, a fost lansat miercuri.  După numai o oră avea  jumătate de milion de vizualizări. La o zi distanță, trailerul de aprope de 8 milioane de vizualizări.


Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!

Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani


În film joacă unii dintre cei mai populari actori ai momentului: actorul nominalizat la Oscar, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac (franciza „Star Wars”) Josh Brolin, nominalizat la Oscar, Zendaya, Stellan Skarsgård, Dave, Stephen McKinley Henderson, Chang Chen, David Dastmalchian, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa  („Aquaman”, „Game of Thrones”) și Javier Bardem, câștigător de Oscar.

Epopeea emoționantă a lui Paul Atreides

Povestea filmului urmăreşte călătoria mitică și emoționantă a lui Paul Atreides, un tânăr născut cu un mare destin, dincolo de înțelegerea sa, care trebuie să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său.

Pe măsură ce între forțele malefice izbucnește un conflict legat de furnizarea celei mai prețioase resurse din univers – „Mirodenia”, resursă capabilă să deblocheze cel mai mare potențial al umanității – vor supraviețui doar cei care își pot controla frica.

Saga Dune de Frank Herbert a fost recunoscută în 2003 drept cea mai populară serie de cărţi SF din istoria omenirii. Americanul, care e considerat și primul autor al unui roman ecologic (Pandora) a scris prima carte a seriei formată din șase, în 1965.

Sursa foto: YouTube, Vertical Entertainment

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp