Cel mai bun film de pe Netflix. Telespectatorii sunt înnebuniți

Cel mai bun film de pe Netflix. Telespectatorii sunt înnebuniți
Zarurile au fost aruncate, telespectatorii au ales. Cel mai bun film al platformei de streaming Netflix este Love At First Sight / Dragoste la prima vedere.

Cu fostul actor din EastEnders, Ben Hardy, 32 de ani, comedia americană romantică urmărește un cuplu care se întâlnește într-un zbor de la New York la Londra, dar care pierde legătura la vamă, înainte ca destinul să-i aducă din nou împreună. Filmul, regizat de Vanessa Caswill, în ciuda faptului că a primit recenzii mediocre din partea criticilor, a ajuns să obțină un rating impresionant de 81% pe Rotten Tomatoes.  De asemenea, în film joacă Haley Lu Richardson, și actrița britanică Jameela Jamil în rolul naratorului.

Pe X / Twitter, un fan a spus: „Love at First Sight a fost bun, îndrăznesc să spun că este unul dintre cele mai bune filme Netflix din toate timpurile”, în timp ce un altul a scris: „Acest film Love At First Sight de pe Netflix este una dintre cele mai bune comedii romantice care au apărut în ultima vreme”. Telespectatorii sunt cu adevărat cuceriți de noua comedie romantică.

„Tocmai am terminat cea mai bună comedie romantică pe care am văzut-o de foarte mult timp. Love at First Sight de pe Netflix este o bucurie, iar la bază are o inimă uimitoare”, a notat un fan, conform Daily Mail.

Cel mai bun film de pe Netflix cucerește fanii

Un alt fan a comentat: „Dragoste la prima vedere pe Netflix este probabil una dintre cele mai bune comedii romantice care au apărut recent”. Rețelele de socializare sun pline de comentarii la adresa filmului. Oamenii pur și simplu nu se pot opri în a da comediei recenzii pozotive care contrazic opinia criticilor.

„Tocmai am văzut Dragoste la prima vedere pe Netflix și, Doamne, a fost atât de drăguț! Este exact ceea ce îmi doream!!! Prima întâlnire drăguță? Scena de la aeroport și scena zborului? Un accident de nuntă? Oliver și Hadley sunt adorabili, au toată inima mea întreagă, ahh!”, a transmis un fan. Altcineva a comentat: „Dragoste la prima vedere este probabil cel mai bun film pe care Netflix l-a făcut vreodată. O distribuție superbă, un scenariu fantastic, o punere în scenă frumoasă. Cred că Jameela Jamil ar trebui să povestească toate comediile romantice de acum încolo! Bravo”.

La cererea telespectatorilor, Netflix lasă pe platformă un serial foarte accesat

Efervescența în jurul noii comedii romantice vine după ce fanii Peep show s-au bucurat când Netflix a confirmat că serialul va rămâne pe serviciul de streaming pentru cel puțin încă un an. Serialul clasic de comedie din Marea Britanie urma să fie eliminat în totalitate pe 29 septembrie. Inițial, serviciul de streaming a anunțat la începutul acestei luni că popularele seriale de comedie Peep Show și Fresh Meat vor fi eliminate luna viitoare.

Peep Show a fost difuzat din 2003 până în 2015, cu 54 de episoade în nouă serii și i-a avut ca protagoniști pe David Mitchell și Robert Webb în rolul a doi colegi de apartament disfuncționali. Fresh Meat, de la aceiași creatori, îl are ca protagonist pe Jack Whitehall și urmărește șase studenți de la Universitatea Manchester. A fost difuzat din 2011 până în 2016.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre