Cele mai bune filme care pot fi vizionate în luna decembrie pe Netflix

Cele mai bune filme care pot fi vizionate în luna decembrie pe Netflix
Cinefilii sunt răsfățați în luna decembrie cu pelicule noi care vor fi prezentate de platforma Netflix. Astfel, ai ocazia să te delectezi cu un film bun, să te distrezi la o comedie savuroasă ori să trăiește suspansul cu o producție mexicană de zile mari.

„Urăsc Crăciunul” va fi difuzat pe 7 decembrie, anunță monden.ro. Avându-i în distribuție pe Pilar Fogliati, Beatrice Arnera și Fiorenza Pieri, filmul italian este o comedie romantică. Pelicula spune povestea unei asistente medicale care alege să își mintă familia că are iubit. Aceasta va fi nevoită să își caute un partener pentru Crăciunul care va sosi peste 24 de zile.

Tot pe 7 decembrie puteți urmări  pe Netflix și filmul „Mariaj cu punctaj”, avându-i în distribuție pe Luisana Lopilato, Juan Minujin și Cristina Castano. Este o comedie savuroasă ce prezintă povestea unui cuplu cu o căsnicie complet zbuciumată. Cei doi găsesc speranța de rezolvare a problemelor într-o aplicație care recompensează faptele bune. Într-un final, cei doi sunt cuprinși prea rapid de obsesia de a câștiga puncte.

Documentar exploziv, bazat pe fapte reale

Pe 9 decembrie apare un renumit film inspirat dintr-un volum de carte. Avându-i în distribuție pe Barbara Lennie, Eduard Fernandez și Loreto Mauleon, filmul este unul întunecat. O femeie detectiv care pretinde că suferă de paranoia se internează într-un spital de psihiatrie pentru a investiga un deces misterios al unui pacient. Imediat ce va intra în spital, totul se schimbă radical.

„Răbdare arzătoare” este o peliculă chiliană, a cărei acțiune este bazată pe romanul omonim. Filmul romantic îi are în distribuția sa pe Andrew Bargsted, Vivianne Dietz și Claudio Arredondo. Povestea prezintă un tânăr ce devine poștașul lui Pablo Neruda și se implică într-o lume care îi alimentează dorința de a deveni poet și de a o cuceri pe femeia visurilor sale.

„Ziua în amiaza mare” este un film provocator care merită văzut. Pelicula mexicană este un documentar polițist bazat pe cazuri reale ce va apărea chiar pe 8 decembrie. Acest documentar reliefează o serie de dovezi de corupție în acheta privind uciderea a cinci persoane în cartierul Navarte din Ciudad de Mexico din 2015.

Sursa: Netflix

Recomandarile noastre