Cel mai înalt om din lume, pretențios la femei. Cum trebuie să fie cea pe care o vrea de nevastă

Cel mai înalt om din lume, pretențios la femei. Cum trebuie să fie cea pe care o vrea de nevastă
La 39 de ani, Sultan Kösen, de origine turcă, se laudă cu o înălțime de 2,46 metri. Dar nu are o femeie care să-i fie alături.

Deține recordul Guinness de cel mai înalt bărbat din lume, dar are o mare durere în suflet. Nu mai vrea să fie burlac.

Cel mai înalt om din lume, pretențios la femei. Cum trebuie să fie cea pe care o vrea de nevastă

Sultan Kösen, cel mai înalt bărbat din lume s-a hotărât: vrea să-și găsească o femeie pe placul inimii sale pe care să o ia de nevastă. Doar că este cam complicat, pentru că se pare nu toate doamnele și domnișoarele se ridică la nivelul său. În acest moment, Kösen locuiește în Mardin, o regiune din Turcia alături de familie, părinții, trei frați și sora sa, care sunt oameni obișnuiți.

O tumoră i-a provocat gigantismul

Bărbatul este obligat să lucreze ca fermier, pentru că nu și-a putut finaliza studiile din cauza înălțimii. Sultan a fost un copil normal până la vârsta de 10 ani, când o tumoră i-a dat viața peste cap și a provocat gigantismul.

Din fericire, în 2010, a trecut printr-o operație reușită și astfel s-a oprit din creştere.

Fermecat de frumusețea rusoaicelor

Până în anul 2009, Sultan nu s-a gândit niciodată că va ieși din țara sa natală. Dar televiziunile au dat năvală și a început să pornească prin lume. Când a ajuns în Rusia, bărbatul a fost pur și simplu fermecat de frumusețea femeilor de acolo. El își dorește enorm o rusoaică care să-i devină nevastă, dar are și câteva condiții.

Viitoarea soție trebuie să fie în primul rând înaltă, dar și simpatică și bineînțeles, o bună gospodină. În decembrie și-a serbat ziua de naștere la Moscova, dar nu s-a aflat până acum dacă și-a găsit sau nu norocul în dragoste. Sultan a mai fost odată căsătorit cu Merve Dibo, o femeie născută în Siria, dar cei doi au divorțat recent. Motivul? Femeia vorbea doar limba arabă și cei doi reușeau să se înțeleagă cu mare greutate. Cel mai înalt bărbat din lume a vizitat și România în urmă cu zece ani.

Sursă foto: Protv