Cel mai jenant moment al Prințului William. Încă îl bântuie: „Până în ziua de azi, încă nu știu ce m-a apucat”

Cel mai jenant moment al Prințului William. Încă îl bântuie: „Până în ziua de azi, încă nu știu ce m-a apucat”
Prințul William încă se simte jenat când își amintește că a cântat cu Taylor Swift și Jon Bon Jovi. A trecut ceva timp, dar întâmplarea încă îl bântuie.

Chiar și membrii monarhiei britanice au experiențe jenante pe care și-ar dori ca ei (și publicul) să le poată uita. În cazul Prințului William, este momentul în care a decis să facă alegerea foarte neobișnuită de a urca pe scenă și de a cânta alături de Taylor Swift și Jon Bon Jovi. „Până în ziua de azi, încă nu știu ce m-a apucat”, a mărturisit prințul.

S-a întâmplat în timpul unui eveniment caritabil „Centrepoint”, desfășurat la Palatul Kensington în 2013. Prințul s-a alăturat celor doi faimoși soliști pe scenă pentru a interpretata piesa „Livin’ on a Prayer” a lui Bon Jovi, un moment despre care chiar și opt ani mai târziu, Prințul William a mărturisit că încă îl face să se simtă „înfiorat”, scrie Vanity Fair.

Momentul de care Prințului William îi este foarte rușine

Într-un episod de Crăciun al seriei Time to Walk de la Apple Fitness, Ducele de Cambridge și-a amintit: „Trebuie să fie acum aproape 10 ani – nu pot să cred că spun de fapt această poveste. Am fost la o gală de strângere de fonduri de caritate pentru Centrepoint, care este o organizație caritabilă tânără pe care o susțin de mulți ani. Era o strângere de fonduri anuală, unde am participat alături de Jon Bon Jovi și Taylor Swift, situație care m-a emoționat.

Când m-am așezat să-l văd pe Jon Bon Jovi făcându-și spectacolul, m-am gândit: „Asta este. Treaba mea este gata. O să iau o cină pe fugă și s-ar putea să pot vorbi cu niște oameni. Nu mă gândeam la ce avea să se întâmple în continuare. Eram așezat lângă Taylor Swift. Era în stânga mea. Și după ce Jon a cântă prima lui melodie, se face o pauză, iar el se întoarce spre mine, își pune mâna pe brațul meu, mă privește în ochi și spune: „Hai, William. Să mergem și să cântăm.”

Până în ziua de azi, încă nu știu ce m-a cuprins. Sincer, chiar și acum mă chinui să mă gândesc la ceea ce s-a întâmplat apoi, și nu înțeleg de ce am cedat. Dar, sincer, dacă Taylor Swift te privește în ochi, îți atinge brațul și spune: „Vino cu mine…” M-am ridicat ca un cățeluș și am spus: „Da, bine, pare o idee grozavă. Te voi urma.”

Am urcat pe scenă în transă, iar apoi, cam la jumătatea piesei „Livin’ on a Prayer” a lui Jon Bon Jovi, mă trezesc și mă gândesc în sinea mea: „Sunt. Stau pe scenă cântând „Livin’ on a Prayer” când nici măcar nu știu cuvintele”.

Presiunile la care e expus prințul zi de zi

Prințul William a adăugat că, deși ai crede, având în vedere poziția sa foarte publică, că se va simți confortabil pe scenă indiferent de ocazie, nu e deloc așa. „Când țin discursuri și lucruri legate de poziția mea, nu am o problemă. Dar câteodată, când ești scos din zona ta de confort, trebuie să te reinventezi.

Ne îngrijorează cum arătăm pe rețelele sociale? Cine a spus ce despre noi? Cum mă îmbrac? Sunt atât de multe presiuni, dar cred că este în regulă să te prostești. Este în regulă să nu te iei prea în serios și să ai acele momente în care să-ți spui pur și simplu: Știi ce? Sunt de acord cu asta.”

Sursa foto: Instagram