Cel mai mare boxer mexican din istorie i-a luat fața lui Tyson

Cel mai mare boxer mexican din istorie i-a luat fața lui Tyson
Fostul pugilist mexican triplu campion mondial Julio Cesar Chavez, îi ia fața altul campion mondial celebru, Mike Tyson, și intră în ring primul după „pensionare”. Ambii pugiliști vor juca în partide caritabile. În timp ce Tyson își tot promovează, de luni de zile, revenirea în ring, Chavez tace si face.

Mexicanul de 58 de ani, campion mondial la trei categorii diferite, va reveni în ring pe 25 septembrie, la vârsta de 58 de ani, cu ocazia unui meci demonstrativ programat la Tijuana cu compatriotul său Jorge „Travieso” Arce. Meciul e destinat strângerii de fonduri în favoarea persoanelor afectate de COVID-19.

„Nu este uşor să urci în ring, chiar şi în faţa Dinţosului, dar la ora meciului vom vedea”, a asigurat Chavez referindu-se la prietenul său Arce, care are la activ nu mai puțin de cinci titluri de campion mondial.

Chavez a recunoscut că sunt dificile antrenamentele. La vârsta sa este greu să alergi, să loveşti sacul de box, dar a precizat că are această motivaţie pentru a strânge bani ca o modalitate de demonstrare a solidarităţii.

Va plăti și programe de dezintoxicare pentru dependenți

„Vreau să merg în cele mai sărace locuri din Culiacan şi Tijuana pentru a duce măşti şi materiale sanitare pentru această pandemie”, a explicat cel mai mare boxer mexican din istorie, conform Agerpres.


Netflix oferă peste 5 milioane de dolari pentru filmul Arianei Grande

Batman este un ciobănesc german! Animalul de companie celebru pe internet


Chavez a anunțat și că va suporta cheltuielile pentru opt programe de dezalcoolizare şi dezintoxicare de droguri, ca o modalitate de mulţumire pentru faptul că la rândul lui s-a tratat de dependenţe la un moment al vieţii sale.

La rândul său, „El Travieso” Arce (41 ani) a caracterizat drept o onoare să-l înfrunte pe idolul său, pe care l-a urmărit de copil şi pe care l-a descris ca fiind o legendă a sportului în Mexic.

Mike Tyson se antrenează și el pentru o revenire în ring

Așa cum Rețete și vedete a scris, și celebrul pugilist Mike Tyson, campion mondial la categoria grea, se pregătește să revină în ring.

„Iron Mike” a mărturisit că ia în considerare revenirea în ring pentru meciuri demonstrative care să adune bani în scopuri caritabile. Printre potenţialii săi adversari au fost menţionaţi doi rugbyști, campionul mondial neozeelandez Sonny Bill Williams şi australianul Paul Gallen.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp