Cel mai neobișnuit cadou făcut femeii iubite. Milioane de oameni l-au văzut și au rămas cu ochii pironiți, fascinați

Cel mai neobișnuit cadou făcut femeii iubite. Milioane de oameni l-au văzut și au rămas cu ochii pironiți, fascinați
Când ai bani atât de mulți încât îi întorci cu lopata, îți permiți să-i satisfaci orice capriciu femeii iubite.

Vacanțe în cele mai luxoase locuri, plimbări pe yacht-uri, cadouri extrem de scumpe. Așa arată o viață de lux.

Cel mai neobișnuit cadou făcut femeii iubite. Milioane de oameni l-au văzut și au rămas cu ochii pironiți, fascinați

Frumoasa Georgina Rodriguez a împlinit 28 de primăveri, iar partenerul ei de viață, faimosul Cristiano Ronaldo, a vrut să-i facă cea mai incredibilă surpriză. Sportivul, alături de femeia vieții lui și cei patru copii sunt în vacanță de Dubai. Iar pentru Ronaldo asta a venit ca o mănușă, pentru că a pus la cale un moment inedit pentru Georgina.

I-a proiectat chipul, alături de mesajul ”Happy Birthday, Gio!” pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Cum a aflat femeia de această urare inedită? Cristiano i-a luat pe toți la o plimbare. Când au ajuns pe celebrul turn Burj Khalifa au început să ruleze imagini cu Georgina. E lesne de înțeles cât de bucuroasă a fost. Iar Ronaldo n-a putut să rateze momentul, a filmat tot, apoi a pus totul pe contul său de instagram.

Cristiano Ronaldo are o avere de 945 de milioane de euro

Desigur că mulți domni și-ar dori să le facă pe femeile din viața lor să rămână fără cuvinte în fața unui astfel de mesaj, dar pentru asta trebuie să aibă mulți bani în conturi. Pentru Ronaldo n-a fost o problemă, dar a plătit 60.000 de euro. Un mizilic la averea de 945 de milioane de euro pe care o deține.

Burj Khalifa este una dintre cele mai apreciate atracții din Dubai, iar ecranul pe care îl are, cel mai mare din lume, are aproape 30.000 de metri de cabluri, 1,1 milioane de pixeli și 118 tone de fascicule luminoase și accesorii. Vă imaginați cum au rămas pironiți ochii tuturor celor care se aflau la acel moment pe străzile din Dubai la o asemenea feerie luminoasă!

„Veneam cu autobuzul și plecam cu Bugatti”

Cu ceva timp în urmă, Georgina și-a amintit de momentele de început ale relației sale cu Cristiano. Ea spune că toate colegele ei erau înnebunite atunci când fotbalistul venea să o ia de la servici. ”Venea să mă ia de la muncă. Venea uneori cu o mașină Bugatti. Colegele mele o luau razna. Veneam cu autobuzul și plecam cu Bugatti”, a povestit frumoasa tânără.

Sursă foto: digisport