Cel mai sexy star tv e tătic de 10. Mircea Radu, imagini rare

Cel mai sexy star tv e tătic de 10. Mircea Radu, imagini rare
Cu ochi verzi, gropițe în obraz, a fost ales ”cel mai sexy star tv” și comparat cu Alain Delon. Toate domnișoarele oftau, dar el s-a îndrăgostit de  o tânără cu zâmbet perfect. Mircea Radu, imagini rare.

De multe ori, viața bate filmul. Este și cazul lui Mircea Radu, inginerul devenit star tv și comparat cu Alain Delon. Tinerele roiau în jurul său, dar săgeata lui Cupidon a venit de unde nu se aștepta, abia la 45 de ani. Un tătic de nota 10.

Cel mai sexy star tv e tătic de 10

Pe 15 noiembrie, Mircea Radu a împlinit 52 de ani. A încărunțit devreme, dar și acum este un bărbat frumos, șarmant, cu lipici la admiratoare, pe care le topește cu un simplu zâmbet și cu gropițele din obraz. Doar că acum el se gândește doar la femeia vieții lui și la cei doi copilași adorabili.

Când era un băiețandru, o vecină i-a strigat cu simpatie: ”Băi, Mircescule, tu, când o să fii mare, cu ochii ăştia verzi ai tăi o să faci prăpăd printre femei! Dar şi ele or să-ţi mănânce sufletul!“.

Familia Radu: bunicul, tatăl, Mircea și Tudor, fiul

Într-adevăr, Mircea Radu, a fost desemnat ”Cel mai sexy star tv” ani la rând. A avut câteva relații amoroase până a întâlnit-o pe Raluca Olaru (32 de ani), doctoriță la Piatra Neamț. Cei doi au doi copii, Tudor (6) și Clara (3 ani). Cei doi s-a întâlnit când el avea 45 de ani și era mare vedetă de televiziune, iar ea avea doar 25 de ani, medic la început de drum.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului. Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune, despre jumătatea lui, într-un interviu.

Mircea Radu, imagini rare

În televiziune a început ca ştirist. La Revoluție, Mircea Radu avea 21 de ani și se pregătea să devină inginer. Absolvent al Facultăţii de Instalaţii pentru Construcţii din Bucureşti, Mircea Radu a debutat în 1994 la TVR 1, departamentul Ştiri, unde a rămas până în 2000.

Șansa vieții lui Mircea Radu a fost să îl întâlnească pe genialul Valeriu Lazarov

Pleacă la Observator (Antena 1), prezintă “Din Dragoste”, joacă în “Secretul Mariei” şi prezintă “Genialii” sau “Noaptea erorilor”.

În 2010 se întoarce în TVR, la ştiri, şi prezintă “În Trecerea Anilor”. Anul 2016 îi aduce showul de la TVR 2 – “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, prezentat alături de Marina Almăşan. Mircea Radu a revenit în anul 2019 la Televiziunea Română pentru a fi ghidul unor tineri, protagonişti în reality show-ul „Down the road.

Șansa vieții lui a fost să îl întâlnească pe genialul Valeriu Lazarov. ”Ce am învățat de la el? Mai tot ce știu despre divertismentul de televiziune”, a mărturisit Mircea Radu. Celebrul producător de televiziunr l-a încurajat să gândească ”mare” și să aibă curaj.

”În 308 episoade, emisiunea Din Dragoste a fost bătută doar o singură dată. Despre emisiunea Din Dragoste se vorbește și acum cu respect. Valeriu Lazarov a fost eroul meu”, a spus vedeta tv.

Trebuie spus că același mare om de televiziune, Valeriu Lazarov i-a descoperit și le-a canalizat pașii spre ceea ce sunt astăzi și pe Dan Negru și Andreea Marin.

Mircea Radu locuiește cu familia la Piatra-Neamț

În prezent, întreaga familie locuiește la Piatra-Neamț, orașul natal al soției: „Lucrez de acasă. Urmăresc ştirile de la TVR, ascult preponderent postul public de radio şi citesc. Fac astea în timp ce am grijă de copii – lecţii, joacă şi încălzitul mâncării de prânz, apoi somnul lor de după-amiază. Apoi soţia mea vine de la clinică şi îmi spune cum stau lucrurile din punctul ei de vedere, al unui medic aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului”,  declară Mircea Radu.


Doina și Ion Aldea-Teodorovici au cântat și au murit împreună